Jason Isaacs:

Stjerna avslører rusmisbruk

Den anerkjente skuespilleren forteller i et intervju at han i to tiår slet med rusavhengighet.

RUSMISBRUK: «Harry Potter»-stjerna Jason Isaacs forteller åpenhjertig om misbruk av rus i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
RUSMISBRUK: «Harry Potter»-stjerna Jason Isaacs forteller åpenhjertig om misbruk av rus i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Jason Isaacs (57) har en imponerende CV å vise til som skuespiller. For de fleste er han kanskje best kjent for rollen som Lucius Malfoy i «Harry Potter»-filmene, men har han også storfilmer som «The Patriot» og «Peter Pan» å vise til.

Selv om den britiske skuespilleren tilsynelatende har lyktes stort med karrieren, har også han en mørk fortid.

I et intervju med The Big Issue avslører han nå et omfattende rusmisbruk, som strekker seg helt tilbake til da han var tenåring.

Som 16-åring var han allerede godt bevandret i rusens mørke bakgater, og alkohol var for lengst forbigått av tyngre stoffer.

- Enhver handling var filtrert gjennom et brennende behov jeg hadde for å være så langt fra en bevisst, tenkende og følsom person som mulig. Ikke noe budskap gikk gjennom i nesten 20 år, forteller han.

Isaacs sier at han allerede som 12-åring opplevde å være full for første gang. Han forteller at det første møtet med rusen ble ønsket ham velkommen av en bartender som han på det tidspunktet trodde var en helt, men som han nå innser hører til i fengsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer