Kourtney Kardashian:

Stjerna delte bilde av norske Melina (25)

- Sluttet å puste.

KJENIDSPAR: Melina Mehr og kjæresten utkledd som Kourtney Kardashian og Travis Barker. Foto: Privat, publisert med tillatelse
KJENIDSPAR: Melina Mehr og kjæresten utkledd som Kourtney Kardashian og Travis Barker. Foto: Privat, publisert med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-familien er trolig en av de mest kjente familiene for tida, og har gjennom over 20 sesonger av realityserienen «Keeping up with the Kardashians» og «The Kardashians» underholdt fansen med familiedrama, brudd og ekteskap.

En nordmann som har fulgt med på stjernefamilien, er Oslo-jenta Melina Mehr (25). På en halloweenfest valgte Mehr og kjæresten å kle seg ut som den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney (43), og ektemannen Travis Barker (46).

Kostymene skulle vise seg å få stor oppmerksomhet - også fra selveste Kourtney Kardashian.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Mobilen eksploderte

Mehr og kjæresten hadde bestemt seg for å gå for et parkostyme under årets halloweenfeiring.

- Vi hadde lyst til å være litt originale, så det var uaktuelt med «salt og pepper». Så kom det en idé til meg om at vi lignet litt på Kourtney Kardashian og Travis Barker, forklarer Oslo-jenta til Dagbladet.

Tidligere i år giftet Kardashian og Barker seg hele tre ganger, og et av bryllupet var i ekte goth-stil.

- Det goth-bryllupet synes jeg passet veldig godt til halloweentemaet også. Da tenkte jeg at det passet perfekt til oss.

Mehr og kjæresten, Ernests Barons, publiserte en bildekarusell ikledd kostymene sine. Sistnevntes kostyme hadde han sydd over natta, og han hadde også skinnet det krøllete håret sitt for anledningen.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Paret sørget for å tagge Hollywood-paret i bildene, og kjæresten spøkte med at stjernene kom til å se bildet.

Og han skulle ikke ta feil, forteller 25-åringen. Da hun satt midt i en hjemmeeksamen, lyste det plutselig konstant fra mobilskjermen.

- 24 timers fame

- Jeg prøvde å legge fra meg mobilen, og så ble det litt ekstremt. Varsel på varsel. Så sjekket jeg mobilen, og det var så mange mennesker jeg ikke kjente, forklarer Mehr.

- Så kom det plutselig en kommentar der det sto «Kourtney Kardashian har reposta». Da tror jeg at jeg sluttet å puste et sekund. Jeg sjekket med en gang, og jeg trodde nesten ikke på det først.

For selveste Kourtney Kardashian hadde publisert Oslo-jentas bilde på sin egen Instagram-historie. Hun ringte umiddelbart søstera, og de skrek i telefonen til hverandre, forteller Mehr.

- ER DET MULIG?: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen reagerer på en uttalelse til Kourtney Kardashian. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Regjeringen / NTB. Vis mer

Etter superstjernas Instagram-historie har det rent inn med både meldinger og kommentarer på Mehrs Instagram-profil.

- Det har vært 24-timers fame! Det har vært veldig mange meldinger og konstant varsler. Så det har fått meg til å innse hvor mye makt Kourtney har, ler 25-åringen.

DELTE BILDET: Kourtney Kardashian delte Melina Mehrs bilde. Foto:
DELTE BILDET: Kourtney Kardashian delte Melina Mehrs bilde. Foto: Vis mer

Mehr kan fortelle at hun har sett «hver eneste episode av Keeping up with the Kardashians», og beskriver dermed oppmerksomheten fra realityprofilen som en «ganske big deal».

- Jeg håper det er fordi hun synes det er bra utført. Kanskje en anerkjennelse om at vi gjorde noe riktig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer