Lindsay Lohan:

Stjerna er ugjenkjennelig på nytt bilde

Skuespilleren vekker oppsikt på sosiale medier.

UGJENKJENNELIG: Lindsay Lohan ser ikke ut som seg selv på en ny selfie. Foto: Jackson Lee/SplashNews.com/NTB
UGJENKJENNELIG: Lindsay Lohan ser ikke ut som seg selv på en ny selfie. Foto: Jackson Lee/SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Lindsay Lohan (36) har de siste åra bidratt til flere overskrifter.

I sin ungdom var hun en av filmbransjens yndlinger, men med tida ble livet tøffere og hun endte opp med å misbruke både alkohol og andre stoffer.

Nå har 36-åringen lagt den tøffe tida bak seg, og oppmerksomheten rettet mot henne er stort sett positiv.

Hun har hatt et aldri så lite comeback - seinere i 2022 kommer filmen «Falling for Christmas» på Netflix, hvor Lohan har hovedrollen - og hun skal også ha hovedrollen i strømmegigantens film «Irish Wish».

Nå er det imidlertid noe annet enn Lohans karriere som vekker oppsikt.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer

Ugjenkjennelig

Skuespilleren er en flittig bruker av sosiale medier, og legger ofte ut bilder på Instagram. Et av de nyeste bildene sjokkerer nå fansen - årsaken er at 36-åringen er noe ulik seg selv.

Flere bemerker seg at Lohans hud ser helt plettfri ut - i tillegg mangler fregnene sine. Nå spekuleres det på hvor redigert bildet faktisk er, skriver OK Magazine.

Ifølge nettstedet raser flere i kommentarfeltet og påpeker det de mener er overdreven filterbruk.

«For mye photoshop», er det en som skriver.

En annen følger etter og skriver: «Du trenger ikke disse sprø filtrene som endrer helt hvordan du ser ut, bare vær deg selv!».

«Vent, det er ikke deg... Hvem er det?», skriver en tredje person ifølge NZ Herald.

EKSTREM FORVANDLING: Lindsay Lohan har gått fra å være en av Hollywoods søteste og mest lovende skuespillere til å bli noe ganske annet. Denne videoen viser utviklingen, og ses på som en advarsel mot dop og fyll i USA. Vis mer

Nygift

Det er ikke bare skepsis i Lohans kommentarfelt - det er flere som kommenterer at bildet er fint og påpeker at 36-åringen stråler om dagen.

Og Lohan har hatt et flott år - ikke bare er hun travelt opptatt med prosjekter for Netflix, hun er også snart aktuell med sin egen podkast «The Lohdown».

I tillegg har hun nylig giftet seg med finansmannen Bader Shammas. Nyheten ble bekreftet av skuespillerens talsperson tidligere i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer