Stjerna er ugjenkjennelig

Den verdenskjente artisten sjokkerte flere da han dukket opp på en rød løper denne uka.

OVERRASKET: Artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, dukket opp på en rød løper. Hans «nye» utseende får nå store mengder oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, dukket opp på en rød løper. Hans «nye» utseende får nå store mengder oppmerksomhet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (29) er kjent for sin uvanlige hårfrisyre som har vært hans signatur-look i en årrekke. Derfor er det kanskje ikke så rart at flere sperret opp øynene da stjerna dukket opp på en rød løper ved Toronto International Film Festival denne uka.

Det viser seg nemlig at 29-åringen har gått drastisk til verks i å endre på utseendet sitt.

Ikke til å kjenne igjen

På den røde løperen poserte nemlig artisten uten sin signaturfrisyre, og hadde i stedet klippet bort de lange lokkene til fordel for en kortere hårsveis.

UGJENKJENNELIG: Artist The Weeknd fikk sjokkerte da han viste frem sitt nye jeg mandag denne uka. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Artist The Weeknd fikk sjokkerte da han viste frem sitt nye jeg mandag denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det store skjegget har også måtte vike for en mer synligere bart. Stjerna var nærmest ugjenkjennelig der han sto foran paparazzi-fotografene. The Weeknds nye sveis kompletterte han med en mørkeblå dress, hvit skjorte og noen mørkebrune dressko.

SIGNATURLOOK: The Weeknd er kjent for sin kreative hårfrisyre som nå har måttet vike for en kortere sveis. Foto: NTB Scanpix
SIGNATURLOOK: The Weeknd er kjent for sin kreative hårfrisyre som nå har måttet vike for en kortere sveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NY SVEIS: The Weeknd dukket opp til alles overraskelse med en ny hårfrisyre. Foto: NTB Scanpix
NY SVEIS: The Weeknd dukket opp til alles overraskelse med en ny hårfrisyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bakgrunnen for at 29-åringen viste ansiktet, var på grunn av premieren til hans aller første spillefilm «Uncut Gems». I filmen er han å se med andre kjente fjes som Adam Sandler (53), Idina Menzel (48) og LaKeith Stanfield (28).

29-åringen er derimot ikke den eneste som har fått et «nytt» utseende den siste tida. Artisten har tidligere vært i et av-og-på forhold med modell Bella Hadid (22), og nylig overrasket også hun fansen sin med å vise frem en ny look til de over 25 millioner følgerne sine på Instagram.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt i 2016. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Fikk stor oppmerksomhet

Hadid viste et bilde av seg selv med blonde lokker på den sosiale bildedelingstjenesten, og det gikk ikke ubemerket hen. 22-åringen har i alle år hatt sine lange, mørke lokker, men nå er de altså byttet ut til fordel for blondt hår.

Forandringen fikk enorm oppmerksomhet av følgerne i kommentarfeltet, og det var tydelig at både fansen og de ulike kjendisvenninnene var fan av modellens nye hårsveis.

- Har du blitt blondine!!!?, skrev blant andre modell Hailey Bieber (22).

- Vakker!!!, kommenterte Kim Kardashian West (38).

- Jeg tipper at The Weeknd (Hadids ekskjæreste, joun.anm.) slår hendene ut i lufta akkurat nå, skrev en annen.

Bekymrer fansen

En som har gått mer drastisk til verks når det kommer til å endre utseende, er «Britain's Got Talent»-dommeren Simon Cowell (59). De siste månedene har det blitt skrevet opp og ned om 59-åringens drastiske vektnedgang.

I et videointervju med britiske Extra, avslørte kjendisdommeren at han har gått ned ti kilo i løpet av det siste året, etter at han la om kostholdet sitt.

I begynnelsen virket fansen å være begeistret for vektnedgangen til Cowell, og kommentarer som «Du ser helt fantastisk ut» og «Så godt å se deg i god form» var gjengangere under bildet han la ut på Instagram fra «Britain's Got Talent»-innspillingen i midten av mai.

Nylig fikk imidlertid pipa en helt annen lyd, etter at det har dukket opp nye bilder av kjendisdommeren. På bildene ser man 59-åringen posere foran kameraene på den røde løperen før kvartfinalene av tv-programmet «America's Got Talent».

SJOKKERER: Flere av fansen påpeker at Simon Cowell ser annerledes ut, og mener det har skjedd noe med øynene hans. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: Flere av fansen påpeker at Simon Cowell ser annerledes ut, og mener det har skjedd noe med øynene hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bildene fikk flere fans til å sperre opp øynene, og på Twitter florerte det av reaksjoner om utseendet til Cowell.

«Han ser ut som en dårlig 'look a like' av seg selv», skrev én, mens andre poengterte at kjendisdommeren ser «rar ut», og at han har tatt for mye plastisk kirurgi. Flere syntes også at øynene til 59-åringen har forandret seg drastisk.