Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Dolph Lundgren:

Stjerna fridde til norske Emma

- Noe veldig spesielt har skjedd her i Sverige.

FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat
FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat Vis mer

I slutten av januar bekreftet norske Emma Krokdal (24) til Dagbladet at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62). Den gang kunne nordmannen fortelle at de møttes på et treningssenter hun jobber på i West Hollywood, og at de har mye til felles.

Forholdet deres fikk naturligvis svært mye oppmerksomhet, og spesielt fokuserte mange på aldersforskjellen mellom de to på 38 år. De har likevel konstatert at de har det fint sammen, og at aldersforskjellen ikke er en hindring.

Nå har duoen bestemt seg for å ta forholdet videre. På Instagram kan Lundgren avsløre at han har fridd til sin norske kjæreste.

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skriver han på Instagram, sammen med et bilde av 24-åringen som viser frem ringen.

Bildet har fått nærmere 200 000 likerklikk, og kommentarene renner inn. Verken Lundgren eller Krokdal har foreløpig besvart Dagbladets henvendelser.

- Utrolig fint

Dagbladet pratet med den svenske superstjernens norske kjæreste tidligere i år. Den gang kunne hun fortelle om hvordan tilbakemeldingene på forholdet hadde vært.

View this post on Instagram

#tb @canadoradafestival 💃🏼

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, sa hun.

Som nevnt møttes paret på et treningssenter hvor nordmannen jobber. De trente sammen noen ganger og begynte etter hvert å tilbringe mer tid sammen.

FORLOVET: Dolph har fridd til norske Emma. Her er han fotografert i desember i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: Dolph har fridd til norske Emma. Her er han fotografert i desember i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det gikk veldig gradvis og han var veldig respektfull, noe jeg likte, sa hun, og fortsatte:

- Han er utrolig omtenksom og en snill person, og så er han veldig behagelig å være sammen med. Det er ikke lett å finne noen man går så godt overens med, så jeg tror vi begge setter stor pris på å ha hverandre.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Legger til rette

Forholdet har blitt skrevet om i flere internasjonale medier, og 24-åringen la ikke skjul på at livet har endret seg en del etter at hun ble sammen med Hollywood-stjernen.

- Jeg vil si det har forandret seg i og med at Dolphs jobb er veldig uforutsigbar. Han må reise en del og er som regel borte en stund, mens jeg er vant til å være på en plass.

- Men han er veldig omtenksom og ønsker å legge til rette for at ting skal funke mellom oss, så vi finner som regel en løsning, la hun til.

Dolph Lundgren fikk sitt gjennombrudd i Hollywood med filmen «Rocky 4», og har siden vært å se i en rekke storfilmer som «The Expendables» og «Aquaman».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!