Dolph Lundgren:

Stjerna fridde til norske Emma

- Noe veldig spesielt har skjedd her i Sverige.

FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat
FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har forlovet seg. Det avslører sistnevnte på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar bekreftet norske Emma Krokdal (24) til Dagbladet at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62). Den gang kunne nordmannen fortelle at de møttes på et treningssenter hun jobber på i West Hollywood, og at de har mye til felles.

Forholdet deres fikk naturligvis svært mye oppmerksomhet, og spesielt fokuserte mange på aldersforskjellen mellom de to på 38 år. De har likevel konstatert at de har det fint sammen, og at aldersforskjellen ikke er en hindring.

Nå har duoen bestemt seg for å ta forholdet videre. På Instagram kan Lundgren avsløre at han har fridd til sin norske kjæreste.

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skriver han på Instagram, sammen med et bilde av 24-åringen som viser frem ringen.

Bildet har fått nærmere 200 000 likerklikk, og kommentarene renner inn. Verken Lundgren eller Krokdal har foreløpig besvart Dagbladets henvendelser.

- Utrolig fint

Dagbladet pratet med den svenske superstjernens norske kjæreste tidligere i år. Den gang kunne hun fortelle om hvordan tilbakemeldingene på forholdet hadde vært.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer