Dolly Parton:

Stjerna i dyp sorg

- Vi vil alltid elske ham.

MISTET BROREN: Dolly Parton deler torsdag den triste nyheten om at lillebroren Randy Parton har gått bort. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB
MISTET BROREN: Dolly Parton deler torsdag den triste nyheten om at lillebroren Randy Parton har gått bort. Foto: Hahn Lionel / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 75 år gamle countrystjerna Dolly Parton meddeler torsdag en trist nyhet. I et følelsesladd innlegg på sin offisielle Facebook-profil kommer det fram at hun har mistet broren og musikeren Randy Parton.

Det melder blant andre People.

Countrystjernas bror ble 67 år gammel og døde som følge av kreftsykdom.

«Broren min Randy har tapt kampen mot kreft. Jeg er som resten av familien i stor sorg, men vi vet at han er på et bedre sted enn oss akkurat nå. Vi er en troende familie, og vi tror at han er trygg hos gud og blir møtt med åpne armer av andre familiemedlemmer som tidligere har gått bort», skriver hun innledningsvis på Facebook.

- Vil alltid elske ham

Videre beskriver Parton broren sin som en stor sanger, låtskriver og underholder.

«Han sang, spilte gitar og bass i bandet mitt i mange år. Han ledet sitt eget show på Dollywood siden det åpnet i 1986. Han har gitt ut flere egne plater, men duetten hans med meg med til låta «Old Flames Can't Hold A Candle To You» vil alltid være et høydepunkt i min karriere», fortsetter hun.

Videre trekker hun fram duetten med broren til låta «You Are My Christmas» fra hennes siste julealbum, hvor også Randys datter Heidi var med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer