Justin Timberlake:

Stjerna i sorg: - Jeg elsker deg

Artisten minnes sin gode venninne og bakgrunnsvokalist.

I SORG: Justin Timberlake har delt et svært trist innlegg på Instagram, der det kommer fram at han har mistet sin gode venninne. Foto: Sundholm Magnus / Action Press / REX / NTB
I SORG: Justin Timberlake har delt et svært trist innlegg på Instagram, der det kommer fram at han har mistet sin gode venninne. Foto: Sundholm Magnus / Action Press / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Superstjerna Justin Timberlake (40) har lenge vært en av klodens aller største artister, og har opptrådt på blant annet Super Bowl. Med seg har han hatt bandet The Tennessee Kids.

Nå, i et nytt innlegg på Instagram, avslører han at et av medlemmene i bandet, Nicole Hurst har gått bort.

Hun var hans bakgrunnsvokalist, og ble bare 38 år gammel.

I innlegget deler han en rekke bilder og videosnutter av åra de delte sammen på turné, og skriver en lang tekst om den tunge sorgen.

I sorg

«Hjertet mitt er tynget. Vi mistet en vakker sjel denne uka. Nicole lyste opp alle rom hun gikk inn i. På og av scenen var hun en konstant kilde til glede og positivitet», skriver han.

Ifølge ABC 13 gikk 39-åringen bort som følge av kreft. I 2015 uttalte hun blant annet til ABC 13 at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft. I 2019 delte hun på Instagram at kreften hadde spredd seg til hjernen.

«Noen ting føles så urettferdig, og vi vil aldri forstå hvorfor de skjer. Det jeg faktisk vet er at vi var velsignet som fikk le med henne, reise med henne, og oppleve hennes smittende smil og kjærlighet til et liv fylt med musikk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer