Stacey Dash:

Stjerna innrømmer: - Var blakk

Stacey Dash åpner seg om narkotikaproblemet.

ÆRLIG: Stacey Dash forteller ærlig om problemene sine i nytt intervju. Foto: Willy Sanjuan/Invision/NTB
ÆRLIG: Stacey Dash forteller ærlig om problemene sine i nytt intervju. Foto: Willy Sanjuan/Invision/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Stacey Dash (54) er mest kjent fra den romantiske komedien «Clueless», som kom ut i 1995 og for mange nærmest definerte tiåret.

Dash spilte den vakre tenåringsjenta Dionne i filmen og TV-serien ved samme navn, og har siden den gang også vært å se i en rekke filmer.

Likevel er det nok privatlivet som ha fått mest oppmerksomhet. Siden 90-tallet har skuespilleren vært gift, og skilt, hele fire ganger.

Den fjerde, og hittil seineste skilsmissen ble kjent i mai i fjor, etter et noe trøblete forhold til advokaten Jeffrey Marty. De to giftet seg etter bare ti dager, og ekteskapet tok slutt etter to år.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Avhengig av smertestillende

I et nylig intervju på «The Dr OZ Show» åpnet skuespilleren seg om at hun har slitt med mer enn bare kjærligheten opp gjennom åra. Hun har også hatt et narkotikaproblem.

- Jeg tok 18 til 20 piller om dagen, innrømmet hun.

Pillene Dash snakker om er Vicodin - et populært merke med reseptbelagte smertestillende tabletter som brukes til å behandle moderate til store smerter.

Programlederen påpeker at det må ha vært svært dyrt, noe 54-åringen bekrefter:

- Ja, jeg var blakk.

LUKSUSFELLEN: Silje må tigge penger av foreldrene sine i årets første episode av «Luksusfellen». Video: TV3 Vis mer

- De var syke

Også foreldre til Dash led av narkotikaavhengighet. Nå forteller hun at hun forstår hva de gikk gjennom:

- Den største velsignelsen er at ikke bare er jeg ærlig med meg selv og har blitt en bedre person, men nå forstår jeg foreldrene mine og skjønner at de elsket meg og at de gjorde det beste de kunne, men de var syke. De var avhengige.

Skuespilleren la også til i intervjuet at hun har sluttet å misbruke smertestillende, og nylig markerte fem år som nykter.

Arrestert for legemsbeskadigelse

Som nevnt ble Dash skilt igjen i fjor vår. Det bekreftet hun på bildedelingstjenesten Instagram:

BENDTNER: Niklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

«Ektemannen min og jeg har tatt den tøffe beslutningen om å avslutte ekteskapet vårt. Etter mange bønner føler jeg at dette er den riktige veien for oss begge. Jeg ønsker ham ingenting annet enn det beste. Takk for at dere støtter oss, og respekterer privatlivet vårt i denne vanskelige tida», skrev hun den gang.

Bruddet kom likevel neppe som noen overraskelse for dem som fulgte paret tettest. I september 2019 ble Dash nemlig arrestert for legemsbeskadigelse i hjemmet.

I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i 2019 arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble seinere droppet. Foto: AP / NTB
I KASJOTTEN: Stacey Dash ble i 2019 arrestert for å angivelig ha slått mannen sin. Saken ble seinere droppet. Foto: AP / NTB Vis mer

Det var hun som ringte nødnummeret og hevdet at ektemannen hadde angrepet henne, men til slutt ble hun arrestert selv.

Saken ble seinere droppet og Dash hevdet at det ikke var en stor sak, men at det bare eskalerte litt mer enn det var behov for.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer