Demi Lovato:

Stjerna legger seg flat etter dette

Popstjernas Israel-ferie ble et brennhett tema.

ANGRET: Demi Lovato var nylig på en «spirituell» reise til Israel, der hun ble døpt i elva Jordan og var innom Jerusalem. Det fikk hun massive mengder kritikk for. Foto: Demi Lovato / Instagram
ANGRET: Demi Lovato var nylig på en «spirituell» reise til Israel, der hun ble døpt i elva Jordan og var innom Jerusalem. Det fikk hun massive mengder kritikk for. Foto: Demi Lovato / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist Demi Lovato (27) kom nylig hjem fra en ferietur til Israel, hvor hun blant annet avslørte at hun hadde døpt seg i Jordanelva. Bibelen skal ha det til at det var her Johannes døpte Jesus i sin tid, og pilegrimsreiser til elva er derfor svært populære blant kristne.

I et innlegg på Instagram delte Lovato en rekke bilder fra ferien og dåpen, etterfulgt av en lang tekst der hun blant annet beskrev hvor «fornyet» hun følte seg.

- Jeg er en amerikansk sanger. Jeg ble oppdratt som kristen og har jødiske røtter. Når jeg ble tilbudt den fantastiske muligheten til å besøke de stedene jeg har lest om i Bibelen under oppveksten min, sa jeg ja, skrev hun blant annet.

Får refs

Det tok imidlertid ikke lang tid før det begynte å renne inn kritiske kommentarer under innlegget. Tross stjernas positive budskap, var flere raskt ute med å mene at man ikke burde promotere Israel som reisemål.

Konflikten mellom Israel og Palestina, og Israels okkupasjon av landområder, er selvsagt et sensitivt tema. Kjendiser har flere ganger fått så hatten passer av fans og kritikere om de har besøkt eller opptrådt i Israel, på grunn av den svært betente politiske situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer