Ruthie Ann Miles:

Stjerna mistet sitt ufødte barn etter bilulykken som drepte dattera hennes

- Smerten de føler er nesten umulig å fatte.

UFATTELIG SORG: Det er kun to måneder siden skuespiller Ruthie Ann Miles var involvert i en bilulykke i New York, der hennes fire år gamle datter mistet livet. Foto: NTB scanpix
UFATTELIG SORG: Det er kun to måneder siden skuespiller Ruthie Ann Miles var involvert i en bilulykke i New York, der hennes fire år gamle datter mistet livet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mars opplevde skuespiller Ruthie Ann Miles (35) og ektemannen Jonathan Blumenstein sitt livs mareritt, da de mistet sin fire år gamle datter, Abigail.

Ifølge Sky News var skuespilleren og dattera på vei til å krysse en gate i Brooklyn, sammen med en venninne og hennes ett år gamle sønn, da de alle ble påkjørt av en kvinne som kjørte på rødt lys.

Begge barna døde på stedet.

Ruthie Ann Miles, som var gravid da ulykken inntraff, ble fraktet til sykehus. Hun ble imidlertid skrevet ut etter kort tid, etter å ha fått beskjed om at alt sto bra til med fosteret.

Nå bekrefter familiens advokat, Ben Rubinowitz, at 35-åringen har mistet sitt ufødte barn som følge av ulykken. I en uttalelse forteller advokaten at ekteparet er i dyp sorg.

«Forrige fredag mistet Ruthie og Jonathan babyen, Sophia Rosemary Wong Blumenstein. Smerten de føler er nesten umulig å fatte. Som dere kanskje forstår, er de overveldet av sorg etter å ha mistet barna sine. Ruthie og Jonathan er takknemlige for støtten av familien og venner, men ønsker at deres privatliv vil bli respektert gjennom denne tøffe tiden», heter det i uttalelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer