Jada Pinkett Smith:

Stjerna nådde bunnen: - Følte at alt kunne løses med sex

Jada Pinkett Smith mener hun var sexavhengig.

STJERNEPAR: Skuespillerparet Will og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Skuespillerparet Will og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Jada Pinkett Smith (46) har den siste tida vekket oppmerksomhet for sine mange avsløringer via sitt eget Facebook-talkshow «Red Table Talk».

I showet har hun blant annet snakket om ekteskapet med den verdenskjente stjerna Will Smith (49), om morsrollen og avslørt at hun lider av hårtap.

I den nyeste sendinga har den frittalende stjerna besøk av sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, som ifølge People var heroinmisbruker da 46-åringen vokste opp.

I samtalen forteller Smith at hun, i likhet med mora, kjenner seg igjen i følelsen av å være avhengig. Selv har hun slitt med dette flere ganger, ifølge henne selv.

- Nådde bunnen

- Mine avhengigheter endrer seg. De skifter hele tida. Da jeg var yngre, hadde jeg definitivt en sexavhengighet av noe slag, der jeg følte at alt kunne løses med sex. Skjønner du hva jeg mener?, sier hun til mora si, ifølge People.

I tillegg hadde hun også en periode der hun var nødt til å trappe ned på inntaket av alkohol.

- Jeg husker at jeg nådde bunnen da jeg var hjemme alene, drakk to flasker med vin og holdt på å åpne den tredje. Jeg tenkte: «Slutt. Du er i dette huset alene og begynner snart på din tredje vinflaske. Det kan hende du har et problem.», sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer