Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jada Pinkett Smith:

Stjerna nådde bunnen: - Følte at alt kunne løses med sex

Jada Pinkett Smith mener hun var sexavhengig.

STJERNEPAR: Skuespillerparet Will og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Skuespillerparet Will og Jada Pinkett Smith har vært et av Hollywoods mest profilerte par siden midten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske skuespilleren Jada Pinkett Smith (46) har den siste tida vekket oppmerksomhet for sine mange avsløringer via sitt eget Facebook-talkshow «Red Table Talk».

I showet har hun blant annet snakket om ekteskapet med den verdenskjente stjerna Will Smith (49), om morsrollen og avslørt at hun lider av hårtap.

I den nyeste sendinga har den frittalende stjerna besøk av sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, som ifølge People var heroinmisbruker da 46-åringen vokste opp.

I samtalen forteller Smith at hun, i likhet med mora, kjenner seg igjen i følelsen av å være avhengig. Selv har hun slitt med dette flere ganger, ifølge henne selv.

- Nådde bunnen

- Mine avhengigheter endrer seg. De skifter hele tida. Da jeg var yngre, hadde jeg definitivt en sexavhengighet av noe slag, der jeg følte at alt kunne løses med sex. Skjønner du hva jeg mener?, sier hun til mora si, ifølge People.

I tillegg hadde hun også en periode der hun var nødt til å trappe ned på inntaket av alkohol.

- Jeg husker at jeg nådde bunnen da jeg var hjemme alene, drakk to flasker med vin og holdt på å åpne den tredje. Jeg tenkte: «Slutt. Du er i dette huset alene og begynner snart på din tredje vinflaske. Det kan hende du har et problem.», sier hun.

«Girls Trip»-stjerna utdyper at hun med tida var nødt til å gå dypt inn i seg selv og finne ut årsaken bak problemene.

- Det handler ikke om hva du gjør, men hvordan du håndterer det. Hvorfor man gjør disse tingene. Det er oppførselen som er knyttet til det, fordi dersom du ønsker å ha mye sex, er det flott, men hvorfor ønsker du det? Det er det man må finne ut av, sier 46-åringen.

MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey (t.v.) fra Wills Smiths tidligere ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix.
MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey (t.v.) fra Wills Smiths tidligere ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Intime avsløringer

Dette er ikke første gang skuespillerstjerna har kommet med private avsløringer under talkshowet sitt.

Da hun nylig hadde sin egen datter, Willow Smith (17), i studio, fortalte Pinkett Smith en oppsiktsvekkende historie om hvordan hennes bestemor angivelig lærte henne å masturbere som niåring.

- Bestemoren min lærte meg å tilfredsstille meg selv fordi hun ville at jeg skulle vite hvordan den gleden var, fortalte 46-åringen, og la til:

- Hun ville hindre meg i å falle i en manns hender, og tro at det var ham som ga meg den gleden. Hun lærte meg det da jeg var ni år.

17-åringen fortalte på sin side at det var foreldrene, Jada og Will Smith, som introduserte henne for sex - ufrivillig.

Ifølge Willow skal hun nemlig ha tatt foreldrene på fersken for noen år siden, da hun en natt våknet og gikk for å hente seg noe å drikke. Hun skal ha gått ned trappa til kjøkkenet i huset der de bodde i Colorado, for dermed å havne midt i det som var «en intim situasjon» mellom foreldrene.

- Min introduksjon til sex var åpenbart da jeg tok deg og pappa på fersken, sa hun under sendingen, ifølge Metro.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Tok et oppgjør

Jada Pinkett Smith og Will Smith møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994, og giftet seg tre år seinere.

Siden den gang har de vært et av Hollywoods mest populære par, og sørger stadig for overskrifter - også sammen med sin like velomtalte barn, Jaden (19) og Willow (17).

Will Smith har tidligere åpnet seg om parets opp- og nedturer gjennom forholdet. Selv om de stadig vekk har vært utsatt for bruddrykter, har han slått fast at han aldri vil slutte å kjempe for kjærligheten.

- Man kan ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly

Nylig tok Jada Pinkett Smith et oppgjør med skilsmissespekulasjonene, som angivelig blusset opp igjen den siste tida. Overfor Page Six poengterte hun at hun har fått nok av falske rykter.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sa hun og fortsatte:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syvende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!