Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bradley Cooper:

Stjerna om overraskelsen: - Helt forferdelig

Bradley Cooper ba til gud for å ikke ødelegge for Lady Gaga.

LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At Bradley Cooper (44) er en ettertraktet skuespiller, er det ingen tvil om. Med hele fire Oscar-nominasjoner og tre Golden Globe-nominasjoner på CV-en, kan han også regnes som en av verdens beste skuespillere.

Den siste tida har 44-åringen fått utfordret seg på noe litt utenfor det klassiske skuespilleryrket. I filmen «A star is born», der han spiller mot popsangeren Lady Gaga (32), har han for første gang vist at han også har en imponerende sangstemme.

Til tross for at Cooper i utgangspunktet ikke er sanger til vanlig, har han mottatt mye skryt for sin framførelse av blant annet sangen «Shallow», som på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut.

Natt til mandag 25. februar er det duket for årets Oscar-utdeling, der både Lady Gaga og Cooper er nominert til pris. Under den gjeve prisutdelinga skal duoen også framføre den populære låta.

Det er imidlertid ikke like populært hos Cooper.

- Livredd

Ifølge kanalen E!, har Copper nemlig ingen god erfaring med å stå på scenen sammen med Lady Gaga, utenfor filmsettet.

Forrige helg overrasket duoen Las Vegas med en gjesteopptreden med sangen «Shallow», noe som brakte fram uvante følelser hos Cooper, og nervøsiteten tok overhånd.

- Det var helt forferdelig. Jeg måtte bare sone ut og be til gud om at jeg ikke skulle ødelegge for hennes show. For, tenk på det, hun hadde allerede rocket det i to timer, og jeg tenkte: «Vær så snill, la meg være samstemt», sa han til kanalen.

Selv om opptredenen tilsynelatende gikk fint, betyr ikke det at han vil ha noe mer kontroll på nervene før den store prisutdelinga, ifølge ham selv.

- Jeg kommer til å være livredd. Det er helt sikkert, sa han.

UTILSLØRT ROMANTISK: 2018-versjonen av klassikeren «A Star is Born» har Bradley Cooper og Lady Gaga i hovedrollene, og er blitt en tragisk og dypt romantisk kjærlighetshistorie. Vis mer

God støtte fra familien

Det finnes ingen bedre støtte enn gode venner og familie i nervøse situasjoner. For Cooper sin del, har han heldigvis flust av dem.

Hvem han velger å ta med seg på den gjeve prisutdelinga om knappe to uker, gjenstår imidlertid å se.

Siden 2015 har skuespillerstjerna datet den verdenskjente supermodellen Irina Shayk (33). Hun har siden den gang blitt med Cooper på en rekke arrangementer som en støttende kjæreste.

Blant annet under Golden Globe tidligere i år, der duoen strålte sammen på den røde løperen.

Artikkelen fortsetter under bildene.

FORELDRE: Bradley Cooper og Irina Shayk under Golden Globe tidligere i år. Sammen har de datteren Lea (2). Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Bradley Cooper og Irina Shayk under Golden Globe tidligere i år. Sammen har de datteren Lea (2). Foto: NTB Scanpix Vis mer
TOK MED MORA: Bradley Cooper byttet ut kjæresten, og tok med mora, Gloria Campona, under årets SAG Awards. Foto: NTB Scanpix
TOK MED MORA: Bradley Cooper byttet ut kjæresten, og tok med mora, Gloria Campona, under årets SAG Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noen uker seinere, under prisutdelinga SAG Awards, valgte imidlertid Cooper et helt annet følge på den røde løperen. Da byttet han ut kjæresten med sin egen mor, Gloria Campona.

Hånd i hånd ankom de den røde løperen ved Shrine Auditorium i Los Angeles.

Det er en kjent sak at Bradley Cooper har et nært forhold til sin mor. Da han var Oscar-nominert for rollen sin som Chris Kyle i «American Sniper», var både Gloria og hans daværende kjæreste Suki til stede i salen.

MOBBE-KRITIKK: Da Melania Trump, kona til presidentkandidaten Donald Trump, talte om mobbing, så Lady Gaga rødt. Video: CNN Vis mer

Favoritt

«A Star Is Born» er uten tvil en av vinterens store snakkiser, og filmen har mulighet til å vinne det meste av store priser. Filmen hanket inn en Golden Globe nylig, men på tross av fire nominasjoner ble det ingen pris på filmen under SAG Awards.

Til Oscar-utdelinga er filmen som nevnt igjen nominert. Blant annet for «Beste film», «Beste kvinnelige hovedrolle», «Beste mannlige hovedrolle», og «Beste originale sang».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!