Bradley Cooper:

Stjerna om overraskelsen: - Helt forferdelig

Bradley Cooper ba til gud for å ikke ødelegge for Lady Gaga.

LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At Bradley Cooper (44) er en ettertraktet skuespiller, er det ingen tvil om. Med hele fire Oscar-nominasjoner og tre Golden Globe-nominasjoner på CV-en, kan han også regnes som en av verdens beste skuespillere.

Den siste tida har 44-åringen fått utfordret seg på noe litt utenfor det klassiske skuespilleryrket. I filmen «A star is born», der han spiller mot popsangeren Lady Gaga (32), har han for første gang vist at han også har en imponerende sangstemme.

Til tross for at Cooper i utgangspunktet ikke er sanger til vanlig, har han mottatt mye skryt for sin framførelse av blant annet sangen «Shallow», som på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut.

Natt til mandag 25. februar er det duket for årets Oscar-utdeling, der både Lady Gaga og Cooper er nominert til pris. Under den gjeve prisutdelinga skal duoen også framføre den populære låta.

Det er imidlertid ikke like populært hos Cooper.

- Livredd

Ifølge kanalen E!, har Copper nemlig ingen god erfaring med å stå på scenen sammen med Lady Gaga, utenfor filmsettet.

Forrige helg overrasket duoen Las Vegas med en gjesteopptreden med sangen «Shallow», noe som brakte fram uvante følelser hos Cooper, og nervøsiteten tok overhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer