Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Neil Patrick Harris:

Stjerna operert etter kråkebolleulykke

«How I Met Your Mother»-stjerna endte på sykehus etter Kroatia-opphold.

I ULYKKE: Skuespiller Neil Patrick Harris endte på sykehus etter en klatreferie i Kroatia. Foto: NTB Scanpix
I ULYKKE: Skuespiller Neil Patrick Harris endte på sykehus etter en klatreferie i Kroatia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er skuespilleren Neil Patrick Harris (46) selv som forteller om det ublide møtet med en kråkebolle. Det skjedde i forbindelse med en klatretur i Kroatia.

Det startet altså med at «How I Met Your Mother»-stjerna snublet - og da han tok seg for, plantet han hånda i en kråkebolle, forteller han på Instagram.

Uhellet resulterte i kirurgi for 46-åringen.

Havnet i sene

Skuespilleren fikk ut de fleste små piggene av hånda selv, men to ble værende igjen, og den ene skal etter hvert ha blitt betent. Det skulle vise seg at den ene piggen hadde boret seg gjennom en sene, noe som altså krevde kirurgi for å få den fjernet.

I Instagram-innlegget takker Harris kirurgen for hjelpen, og forteller at han er nødt til å gå med en stor «innretning» for å holde hånda høyt den neste tiden.

Han avslutter også innlegget med en aldri så liten spøk.

- Alt i alt må jeg si at kråkebolle fortsatt smaker nydelig.

PÅ TV IGJEN: Britney Spears gjorde sin andre opptreden i komiserien «How I met your mother». Vis mer

Tobarnsfar

Skuespilleren har tidligere ledet den prestisjefylte Oscar-utdelingen, men for de fleste er Harris nok aller mest kjent som den evige skjørtejegeren Barney Stinson fra komiserien «How I Met Your Mother».

Men selv om Harris altså portretterer den dameglade ungkaren, er den prisvinnende serien langt fra virkeligheten når det gjelder 46-åringens eget liv.

Harris er selv homofil og har holdt sammen med sin nåværende ektemann, David Burtka (44) i 15 år. I 2014 giftet paret seg, etter ti år som kjærester, under en romantisk seremoni i Italia.

Sammen har de barna Harper (9) og Gideon (9).

SUKSESS: Neil Patrick Harris og kollegaene gjorde suksess med tv-serien i hele ni sesonger, inntil den siste episoden ble sendt i 2014. Her er gjengen samlet i 2012. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Neil Patrick Harris og kollegaene gjorde suksess med tv-serien i hele ni sesonger, inntil den siste episoden ble sendt i 2014. Her er gjengen samlet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er pen

Paret ble, som nevnt, smidd i hymens lenker for fem år siden, men har i etterkant uttalt at ekteskapet i første omgang ble gjort av praktiske årsaker.

- Jeg tror at da barna våre nådde den alderen der de har fornuftige samtaler og stiller masse «hvorfor»-spørsmål, så føltes det viktig å kunne ha en ekte og tydelig identitet på hvem faren deres er. At han er ektemannen min, var enklere enn bare partneren eller kjæresten min, forklarte han da han gjestet talkshowet «The View» samme år som paret giftet seg, ifølge UsWeekly.

Likevel er det altså liten tvil om at paret så langt har mestret kunsten å holde sammen.

I et intervju med Entertainment Tonight, gjengitt av blant andre Huffington Post, har tv-stjerna tidligere lettet på sløret om nøkkelen til å bevare forholdet.

- Jeg tror hemmeligheten til et forhold rett og slett er utholdenhet, ikke sant? sier skuespilleren, og fortsetter:

- Det er ikke alltid pent, men han er pen, så det gjør det enkelt, fleipet han videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media