Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maria Menounos:

Stjerna overrasket hele Times Square: Giftet seg på direkten

TV-stjerna overrasket alle seerne på nyttårsaften.

GIFTET SEG PÅ TV: Natt til 1. januar giftet TV-stjerna Maria Menounos seg med sin kjæreste gjennom 20 år, Keven Undergaro, under en livesending. Foto: NTB Scanpix.
GIFTET SEG PÅ TV: Natt til 1. januar giftet TV-stjerna Maria Menounos seg med sin kjæreste gjennom 20 år, Keven Undergaro, under en livesending. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i mars 2016 at den amerikanske TV-stjerna Maria Menounos (39) og Keven Undergaro (51) forlovet seg, etter nesten 19 år som kjærester.

På nyttårsaften, like før midnatt, overrasket de alle da de under en livesending med TV-kanalen Fox, ga hverandre sitt «ja».

GIFTET SEG PÅ DIREKTEN: Keven Undergaro og Maria Menounos gifter seg under en livesending med Menounos og Steve Harvey på Time Square rett før midnatt 31. desember. Foto: NTB Scanpix.
GIFTET SEG PÅ DIREKTEN: Keven Undergaro og Maria Menounos gifter seg under en livesending med Menounos og Steve Harvey på Time Square rett før midnatt 31. desember. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Iført en brudekjole fra merket «Randala», ble Menounos og Undergaro viet av Menounos kollega og komiker, Steve Harvey (60).

- Helt perfekt

- Da jeg begynte å jobbe med Fox sin nyttårsspesial, satte jeg meg ned med produsenten, for å legge fram det vi planla, forteller Menounos til People.

SEIERS KYSS: Keven Undergaro kysser sin brud, Maria Menounos, etter at de har gitt hverandre sitt «ja» foran et storslått publikum på nyttårsaften. Foto: NTB Scanpix
SEIERS KYSS: Keven Undergaro kysser sin brud, Maria Menounos, etter at de har gitt hverandre sitt «ja» foran et storslått publikum på nyttårsaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RØRT: Maria Menounos feller en tåre etter den rørende vielsen på Time Square. Foto: NTB Scanpix
RØRT: Maria Menounos feller en tåre etter den rørende vielsen på Time Square. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Produsenten fortalte at de ville ha med et bryllup live på TV, og foreslo Menounos og forloveden.

- Jeg reagerte med «ha ha ha, nei». Jeg var nervøs, men jeg fortsatte å tenke på det da jeg satt i bilen, og kom til «Vent, dette er jo egentlig perfekt».

Saken fortsetter under:

GIFT: Keven Undergaro og Maria Menounos fotograferes etter vielsen som ble sendt live på TV-kanalen Fox på nyttårsaften. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Keven Undergaro og Maria Menounos fotograferes etter vielsen som ble sendt live på TV-kanalen Fox på nyttårsaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Like etter møtet med produsenten, sendte Menounos en melding til forloveden. Lite visste hun da om at stuntet allerede var planlagt - og det i nesten ett år.

- Så jeg fikk denne meldinga, da, men lite vet hun om at jeg da har snakket med Beth og Howard Stern i omtrent et år allerede, for å finne en dato for et overraskelsesbryllup, forteller Undergaro til People.

Holdt det hemmelig

Da alle planene var lagt, var duoen nødt til å holde det hemmelig, men et lite knippe venner og familiemedlemmer fikk vite om planen - deriblant Menounos' mor.

- Hvis ikke hadde hun ikke kommet, forteller TV-stjerna.

På Instagram delte Menounos en videosnutt fra sendinga hvor hun avslørte bryllupsoverraskelsen, og det hele ble et søtt møte mellom mor og datter.

- Jeg vil bli den kaldeste og lykkeligste bruden. Å se foreldrene mine glade, betyr alt for meg, skrev hun til videoen hun delte på Instagram.

Saken fortsetter under:

Tok 20 år

Etter 20 år som kjærester og litt over et år som forlovede, kunne endelig Undergaro og Menounos kalle seg for riktig ektefolk. Dagen i dag, skal ifølge People, feires med en liten privat seremoni med venner og familie.

- Jeg tror det tok oss så lang tid å bli gift på grunn av presset om å sette sammen et bryllup. Jeg har alltid ønsket meg et intimt og lite bryllup, og selv om dette ble helt motsatt, trenger vi nå bare å invitere vår nærmeste familie, så presset på hvem man skal invitere, er borte. Dette var bare så perfekt, forteller hun til People.

Fikk hjernesvulst

For Menounos var det overraskende bryllupet en fin slutt på et år som har bydd på litt av hvert for den 39 år gamle TV-stjerna.

I sommer ble nemlig Menounos diagnostisert med hjernesvulst. Allerede i februar hadde hun merket symptomene, men da hun kom til legen fire måneder seinere, hadde svulsten utviklet seg til kreft i fase fire.

Med god støtte fra Undergaro bestilte Menounos en time hos den kjente nevrokirurgen Dr. Keith L. Black. Under den komplekse operasjonen, som varte i omtrent sju timer, klarte Dr. Black å fjerne 99 prosent av svulsten.

- Han sa: «Det er en seks til sju prosent sjanse for at den kan komme tilbake». Det er en odds jeg kan leve med, fortalte Menounos i et tidligere intervju med People.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!