Miley Cyrus:

Stjerna poserte i et tre. Det burde hun ikke ha gjort

- Ikke gjør dette.

I HARDT VÆR: Miley Cyrus får hard kritikk for sine nyeste bilder på Instagram. Foto: NTB scanpix
I HARDT VÆR: Miley Cyrus får hard kritikk for sine nyeste bilder på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske stjerna Miley Cyrus (26) er i hardt vær etter at hun nylig var på tur i nasjonalparken Joshua Tree i California. I sosiale medier har den 26 år gamle artisten delt en rekke bilder med følgerne sine, av det som tilsynelatende har vært en fotoshoot.

De siste dagene har hun imidlertid sett seg nødt til å stenge kommentarfeltet sitt under bildene, og det er ikke helt uten grunn.

På to av bildene sitter hun nemlig i et Joshua Tree, noe som får fansen til å se ildrødt.

Ifølge National Wildlife Federation er Joshua Tree ikke et vanlig tre, men en type plante som lagrer vann, skriver Fox News. Nå reagerer flere av stjernas følgere på at hun har valgt å la seg fotografere mens hun sitter i trærne. De tåler nemlig ikke mye vekt.

Blant kritikken er dette kommentarer som i stor grad går igjen.

View this post on Instagram

Looking down at all the petty drama like.... 💜

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Eksperter reagerer

- Jeg elsker deg, men kom deg av yucca-planten. De tåler ikke tung vekt og det at du deler dette forteller folk at det er greit å klatre i trærne. Dette er ikke bra for nasjonalparken vår, skriver en i kommentarfeltet ifølge Daily Mail.

- Du må ikke klatre i Joshua Tree, det er utrolig skadelig for dem. Som offentlig person er det ditt ansvar å være et godt eksempel for følgerne dine så vi kan bevare disse trærne i de kommende generasjonene, skriver en annen.

- Ikke gjør dette. Joshua trærne dør på grunn av deres skjørhet, og at folk klatrer i dem hjelper ikke. Slett dette før mer skade blir gjort, lyder en tredje kommentar.

Etter at mange har rettet hard kritikk mot Cyrus har hun det siste døgnet stengt kommentarfeltet under bildene. Hun har foreløpig ikke slettet bildene, selv om flere oppfordrer henne til å gjøre det.

En av dem er talspersonen for Joshua Tree Nasjonalpark, George Land. Han håper nemlig at folk framover kan respektere trærnes skjørhet.

View this post on Instagram

Monkey Bizzzzznassssss 🐒

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

- Vi ønsker ikke at folk skal true Miley Cyrus eller andre som klatrer. Vi vil bare minne henne om at hun har mange følgere og de ser hva hun gjør. Det ville blitt satt pris på av parken og folkene rundt området hvis hun ville slutte med denne type aktivitet, spesielt å legge det ut i sosiale medier, sier han ifølge Fox News.

Ber Miley fjerne bildene

Geary Hund, administrerende direktør i Mojave Desert Land Trust påpeker at noen som helst form for vekt på trærne vil kunne skade de.

- Vi ber om at Miley Cyrus er oppmerksom på sin offentlige status og fjerner bildene fra sosiale medier for å hindre potensiell skade på trærne, sa Hund i en uttalelse.

Selv om Cyrus er i hardt vær som aldri før i disse dager, har hun derimot mye å smile for på privaten. I slutten av desember kom nemlig nyheten om at hun og skuespiller Liam Hemsworth (29) hadde giftet seg i en privat bryllupsseremoni.

View this post on Instagram

The shade of it all..... ☂

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Mileuy Cyrus har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

Ikke annerledes

Ekteskapsinngåelsen ble kjent for omverdenen da sangeren, to dager etter julaften, delte et innlegg på Instagram der hun omfavnet og kysset kjæresten, ikledd det som så ut som en brudekjole.

I midten av januar brøt 26-åringen tausheten for første gang siden bryllupet, da hun i anledning ektemannens bursdag delte en romantisk kjærlighetshyllest til ham på Instagram.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Siden har også Hemsworth måttet snakke offentlig om det hemmelige bryllupet, men det var ingen av de to som ga et utdypende intervju før i mars.

I marsutgaven av magasinet Vanity Fair prydet nemlig Cyrus forsiden, og i et dyptgående intervju åpnet sangeren blant annet opp om hvorfor hun og kjæresten bestemte seg for å gifte seg – til tross for at de i utgangspunktet ikke følte et behov for å bli mann og kone.

GIFTET SEG: Sangstjerna Miley Cyrus har tidligere fortalt at hun giftet seg med Liam Hemsworth som følge av at duoen mistet sitt felles hjem i de tragiske skobrannene i California i november. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Sangstjerna Miley Cyrus har tidligere fortalt at hun giftet seg med Liam Hemsworth som følge av at duoen mistet sitt felles hjem i de tragiske skobrannene i California i november. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangstjerna fortalte at bryllupet kom som følge av at duoen mistet sitt felles hjem i de tragiske skogbrannene i California i november.

- Når du opplever noe som det vi opplevde sammen, er det som lim. Det er som at vi er de eneste i verden som kan forstå, sa hun blant annet til Vanity Fair.

Det å være gift er ingen stor endring i parets liv, ifølge stjerna. Tidligere har hun uttalt at hun ikke har hatt noe behov for å gifte seg.

- Det føles ikke annerledes i det hele tatt. Jeg vil si at det å miste hjemmet vårt endret oss mer enn det å gifte seg gjorde. Vi har hatt på oss ringer i en evighet, og jeg trengte det virkelig ikke. Det er egentlig ikke helt meg å gjøre noe sånt, sa 26-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer