Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chris Pratt:

Stjerna promoterer sin nye film over hele verden - men vil ikke ta bilder med fansen

- Det handler om å stjele øyeblikket og skryte av det etterpå.

FORETREKKER HÅNDTRYKK: Chris Pratt er ikke begeistret for å ta bilder med fansen. Han ser helst at du nøyer deg med et håndtrykk. Foto:  NTB Scanpix
FORETREKKER HÅNDTRYKK: Chris Pratt er ikke begeistret for å ta bilder med fansen. Han ser helst at du nøyer deg med et håndtrykk. Foto:  NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ikke uvanlig at store stjerner mister mye av sitt privatliv så fort de blir berømte.

Det gjelder også Hollywood-skuespilleren Chris Pratt (37), som for tida er aktuell i hovedrollen i actionfilmen «Guardians of the Galaxy Vol. 2».

I et nytt intervju med mannebladet Cigar Aficionado, forklarer Pratt at han sjelden får være i fred. Og til hans store fortvilelse er det mange som vil ta bilder med ham.

FILMSTJERNE: Chris Pratt er aktuell med actionfilmen «Guardians of the Galaxy Vol. 2». Her avbildet under premieren i London tidligere denne måneden, sammen med kona Anna Faris. Foto: Matt Crossick/ EMPICS Entertainment/ NTB scanpix
FILMSTJERNE: Chris Pratt er aktuell med actionfilmen «Guardians of the Galaxy Vol. 2». Her avbildet under premieren i London tidligere denne måneden, sammen med kona Anna Faris. Foto: Matt Crossick/ EMPICS Entertainment/ NTB scanpix Vis mer

Intervjuet er gjengitt av People.

- Tar bilder uansett

Selv om skuespilleren liker å omgås med fansen, er det én ting han helst ser at fremmede mennesker slutter med.

- Hvis jeg går ut og ønsker å gjøre normale ting, må jeg være komfortabel med å skuffe folk. Så jeg tar ikke bilder med folk. Det handler ikke om å være til stede i øyeblikket, det handler om å stjele øyeblikket og skryte av det etterpå, forklarer Pratt.

Når han blir spurt av fremmede om et bilde, spør han vedkommende pent om de ikke kan la være:

- Holder det med et håndtrykk? Og så tar de bildet uansett, fortviler Pratt.

Ned i vekt

Chris Pratt har tidligere uttalt at han har gått ned i vekt for rollen som Peter Quill i «Guardians of the Galaxy Vol. 2». Enkelte har ment at han er for tynn.

For litt siden tok skuespilleren igjen med et humoristisk bilde på Instagram.

Bildet viste en dinosaurhodeskalle. Det var imidlertid teksten under Pratts bilde som fikk mest oppmerksomhet.

«Mange sier at jeg ser for tynn ut i den siste episoden av #Whatsmysnack. Noen av dere sa at jeg så ut som et skjelett. Vel, bare fordi jeg er mann betyr ikke det at jeg ikke blir påvirket av kommentarene deres», skrev han, og fortsatte:

«Kroppshets gjør vondt. For å bevise min selvsikkerhet poster jeg en selfie av meg selv, der jeg er på det jeg anser som en sunn vekt», skrev han spøkefullt.

Ikke den eneste

Chris Pratt er for øvrig ikke den eneste som nekter å ta «selfies» med fansen. Jennifer Lawrence (26), som spilte sammen med Chris Pratt i «Passengers», mener at det handler om å separere berømmelsen fra sitt personlige liv.

- Jeg må beskytte boblen min. Jeg har en rar jobb, og ønsker ikke at det skal prege hele livet mitt, har hun tidligere sagt i et intervju med Daily Telegraph, ifølge Fox News.

MER TIL FELLES: Jennifer Laarence og Chris Pratt har mer til felles enn at begge spiller i «Passengers». Ingen av dem vil nemlig ta bilder med fansen. Foto: NTB Scanpix
MER TIL FELLES: Jennifer Laarence og Chris Pratt har mer til felles enn at begge spiller i «Passengers». Ingen av dem vil nemlig ta bilder med fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lawrence mener at berømmelsen har ført til at mange føler at de kjenner henne - selv om det slett ikke er tilfelle.

- I det siste har jeg begynt å bli veldig frekk og selvsentrert. Jeg tror folk føler at de kjenner meg, bare fordi jeg er berømt. Men jeg vet ikke hvem de er, sa filmstjerna.

Heller ikke «Skjønnheten og udyret»-stjerna Emma Watson (27) er fan av å ta bilder sammen med totalt fremmede.

- Det handler om forskjellen på å kunne ha et liv eller ikke. Om noen tar et bilde av meg og publiserer det, kan man innen to sekunder se eksakt hvor jeg er innen en ti meters radius. De kan se hva jeg har på meg og hvem jeg er med, har hun sagt i et portrettintervju med Vanity Fair.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media