Ellie Goulding:

Stjerna sjokkert etter ulykke

Mandag formiddag ble den britiske popstjerna Ellie Goulding vitne til en dramatisk trafikkulykke i London. På Instagram kritiserer hun sine medtrafikanter.

VITNE: Den britiske popstjerna Ellie Goulding ble vitne til en dramatisk trafikkulykke i London. En video fanget hendelsen. Video: @ShaanAssi99/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag formiddag ble superstjerna Ellie Goulding (32) vitne til en dramatisk trafikkulykke langs en av Londons travleste hovedveier.

- Jeg ble akkurat tilsendt dette, skriver hun og deler en artikkel om trafikkulykken.

- Jeg er personen som går ut av bilen og ser til at alt er fint med den involverte. Det er det sykeste jeg har sett langs veien. Alle bare kjørte forbi, men sjåføren min Guy stoppet. Kjør forsiktig og pass på hverandre, Goulding på Instagram.

Dramatisk

Det var omkring klokka 10 mandag formiddag at ulykken fant sted på Western Avenue langs hovedveien A40. På en video fra hendelsen kan man se at en lastebil skyver Volkswagen GTi flere meter, mens medtrafikanter tuter.

Til slutt stanser lastebilen, hvorpå man kan høre roping mellom trafikantene. Tilsynelatende overrasket over synet av bilen som står på tvers foran lastebilen, sier lastebilsjåføren følgende:

- Jeg så ham ikke. Helt ærlig - jeg så ham ikke.

Kritiserer medtrafikanter

I mellomtida har Goulding gått ut av bilen som kjørte parallelt med lastebilen da den dramatiske hendelsen fant sted. På videoen kan man høre at hun forsøker å roe gemyttene, samtidig som hun ser til at alt er bra med bilisten som satt i bilen som ble skjøvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.