Ivanka Trump og Jared Kushner

Stjerna slakter Trumps svigersønn: - En superskurk

Natalie Portman hudfletter Jared Kushner.

MEKTIG: Både Ivanka Trump og Jared Kushner har mektige posisjoner i presidentens administrasjon. Natalie Portman, som studerte med Kushner, sier hun ikke har noe imot at de to ikke er venner lenger. Foto: REUTERS/Jim Bourg, NTB scanpix
MEKTIG: Både Ivanka Trump og Jared Kushner har mektige posisjoner i presidentens administrasjon. Natalie Portman, som studerte med Kushner, sier hun ikke har noe imot at de to ikke er venner lenger. Foto: REUTERS/Jim Bourg, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i januar i fjor at Donald Trump (72) ble innsatt som USAs 45. president, og med det fulgte et evigvarende sirkus. Ikke bare rundt sjefen selv, men også rundt hans medarbeidere og nære familie.

Spesielt har datteren Ivanka (36) og ektemannen hennes Jared Kushner (37) solt seg i glansen av evigvarende oppmerksomhet.

Begge to jobber i presidentens administrasjon, men levde tidligere relativt anonyme liv. Jo da, de ble omtalt i pressen, men ikke på langt nær i samme kvantitet som nå.

Som ungdommer studerte de på hver sin kant av landet. Trump gikk på Georgetown University, før hun byttet over til universitetet i Pennsylvania. Kushner gikk på sin side på Harvard. En av hans tidligere klassekamerater var ingen ringere enn Natalie Portman (37).

Hun kjenner i dag ikke igjen mannen som hun en gang leste til eksamener med.

- En superskurk

Det er The Huffington Post som omtaler saken. Portman var på besøk hos Stephen Colberts «The Late Show», for å prate om prosjektene hun holder på med for tida.

Talkshowverten poengterte at hun som oftest spiller svært smarte kvinner i filmene hun deltar i, og understreket det hele ved å avsløre overfor publikum at Portman i sin tid faktisk ble uteksaminert fra Harvard. Og at hun gjorde det i samme kull som Jared Kushner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer