Ricky Martin:

Stjerna ugjenkjennelig på nytt bilde

- Du likner på nissen!

FORANDRING FRYDER: Når Ricky Martin kjeder seg resulterer det i stilskifte. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
FORANDRING FRYDER: Når Ricky Martin kjeder seg resulterer det i stilskifte. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Popstjerna Ricky Martin fyller 50 år i desember. Men fremdeles får han både kvinner og menns hjerter til å banke ekstra hardt når han svinger seg på scenen til latinske rytmer under konsertene sine.

Privat er kjekkasen lykkelig sammen med den svenske kunstneren Jwan Yosef (37) som han giftet seg med i all hemmelighet i 2017.

Men selv om latinosangeren er opptatt er det jo lov for fansen å sikle på bilder av ham. Nå avslører imidlertid 49-åringen at han har forandret på utseendet.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Delte meninger

Artisten, som kommer fra Puerto Rico i Karibien, er naturlig mørkhåret med brune øyne og skjegg som matcher manken.

Denne uka delte han et nytt bilde av seg selv på Instagram hvor han derimot poserer med blondt skjegg.

«Når du kjeder deg. Prøv bleking», skriver han.

Innlegget har i skrivende stund fått over 700 000 likerklikk og 11 000 kommentarer.

«Åh, ja», jubler Hollywood-stjerna Melanie Griffith (63) etterfulgt av tre hjerter.

«Det er slik mitt skjegg ser ut når jeg IKKE farger det», spøker «Modern Family»-skuespilleren Jesse Tyler Ferguson (45).

«Alltid like kul», skryter en fan.

«Elsker det», mener en annen.

HØR REMIXEN: Det er snart sju år siden Ludvig (8) tok Norge med storm. Nå har den fengende frasen hans, «Ær'e her'e party?», blitt populær igjen i Sverige. Foto: Privat / SVT Vis mer

Andre var ikke like imponerte over forandringen.

«Sorry, men dette liker jeg ikke», deler en følger.

«Dette er ikke en favoritt», lyder det fra en annen.

«Du likner på nissen!!» skriver enda en bruker, mens en annen følger opp med:

«Du kommer til å se bedre ut med ditt naturlige grå hår».

«Haha. Ok, du trenger en ny hobby! Hva med strikking?» foreslås det.

SER IKKE SLIK UT: Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

Men ektemannen Jwan er tydeligvis svært fornøyd med resultatet, og det er vel kanskje det viktigste.

«Min kjære», lyder hans kommentar etterfulgt av en emoji med hjerteøyne.

Firebarnsfar

Det var i 2010 at Ricky Martin kom ut av skapet, og fortalte verden at «hans hjerte både kan tilhøre en mann og en kvinne».

I 2015 fant han lykken med Jwan Yosef. De to møttes via Instagram, og forlovet seg året etter. Det avslørte Martin selv til Ellen DeGeneres (61) da han gjestet talkshowet hennes.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelspose hvor ringene lå, delte han med publikum den gang, ifølge People.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte «Nobody Wants to Be Lonely»-stjerna, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

I 2008 ble latinosangeren alenefar til tvillingsønnene Valentino og Matteo (12) via surrogatmor, og sammen med Yosef har han også fått dattera Lucia (2) og sønnen Renn (15 MND.).

49-åringen har aldri lagt skjul på at han elsker tilværelsen som pappa.

- Farsrollen forandrer alles liv. Jeg vet at jeg ikke er den første faren som sier dette, men alt jeg gjør i livet handler om dem. Alle valg jeg tar er basert på dem, og barna mine er veldig lykkelige, noe som betyr at vi gjør en god jobb, har han tidligere fortalt, ifølge Contact Music.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer