Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Coronaviruset:

Stjernas dødskamp mot corona

Skuespilleren lå for døden i flere dager etter å ha kjempet en intens kamp mot viruset.

NÆR DØDEN: Den tidligere modellen Linda Lusardi (61) har fått påvist coronaviruset, og i forrige uke var hun døden nær. Foto: NTB Scanpix
NÆR DØDEN: Den tidligere modellen Linda Lusardi (61) har fått påvist coronaviruset, og i forrige uke var hun døden nær. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne måneden ble det kjent at skuespiller og tidligere modell Linda Lusardi (61) hadde blitt smittet av det potensielt dødelige, og svært smittsomme, coronaviruset.

I starten følte hun seg imidlertid ganske frisk, og oppdaterte lenge venner og følgere på sosiale medier om helsestatusen sin - helt til det tok en brå vending, ifølge The Sun.

Nå røper nemlig ektemannen Sam Kane (51), at kona brått ble dårligere, og at hun i noen dager lå for døden på et sykehus i Storbritannia.

SMITTET: Både Linda Lusardi og ektemannen Sam Kane er smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
SMITTET: Både Linda Lusardi og ektemannen Sam Kane er smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han og kona ble innlagt på sykehus fredag i forrige uke etter at tilstanden deres hadde forverret seg, til tross for at han bare noen dager tidligere hadde delt med fans og venner hva som foregikk.

- Til alle som kjenner oss. Linda og jeg har blitt tatt med til sykehuset og vil bli testet for covid-19 på et tidspunkt. Vi er begge stabile, men veldig syke.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

- Vær så snill

Mandag denne uka ga han imidlertid nok en helseoppdatering om paret, der det så ut til at Lusardi derimot ikke var så stabil som først antatt.

- Jeg kan ikke påpeke nok ganger at dette ikke bare er en «forkjølelse». Jeg har sett dette ta jenta mi til dødens port. Jeg har følt det har tatt meg dit. Det er en slem, motbydelig, ubarmhjertig, nådeløs og mørk sykdom. Det var som tre hender. En som kveler deg. En som dytter fjeset ditt ned. Den siste som river hjertet ditt ut av brystet og bare ikke vil stoppe... i flere dager, skriver han i et Facebook-innlegg, og fortsetter:

- Vær så snill, ikke gå ut. Å smitte andre betyr bare at det tar lengre tid før vi er tilbake til det normale. Hold dere trygge, Vær så snill.

Kort tid etter ektemannens oppdatering delte Lusardi selv en melding på Twitter, der hun forteller at hun er på bedringens vei - men at hun fremdeles har en lang vei å gå.

«Jeg ville bare takke for alle de fine ordene deres. Min Sam Kane dro hjem fra sykehuset i dag for å bli frisk. Vi testet positivt på viruset begge to. Jeg har fortsatt en lang vei å gå. NHS (Storbritannias statlige helsevesen journ.anm.) har vært fantastiske, deres vennlighet får meg til å gråte. Elsker dere alle», skrev hun på Twitter tidligere denne uka.

Linda Lusardi er best kjent som glamourmodell for avisa The Sun, som lenge publiserte toppløsbilder på side tre - i likhet med en rekke andre britiske tabloidaviser. I tillegg er hun skuespiller og tidligere programleder for det britiske talkshowet «Loose Women».

Flere smitta kjendiser

51-åringen er imidlertid ikke den eneste kjendisen som har fått påvist smitte av coronaviruset. For snart to uker siden sto stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) fram og avslørte at de var blitt smittet.

Også den britiske skuespilleren Idris Elba (47) fortalte mandag i forrige uke at han hadde testet positivt, men at han følte seg ok. Seinere fikk også kona Sabrina Dhowre Elba, påvist viruset.

Det samme gjelder radiovert og programlederen Andy Cohen (51), blant annet kjent fra «The Real Housewives of Beverly Hills», som i helga delte nyheten om at han hadde fått påvist viruset på Instagram.

Den tidligere Hollywood-mogulen Harvey Weinstein (68) testet positivt for coronaviruset søndag. 68-åringen befinner seg i isolasjon i høysikkerhetsfengselet Wende Correctional Facility nær Buffalo i delstaten New York.

PROVOSERENDE: Flere Twitter-brukere viser sin misnøye for en coronarelatert video Madonna nylig publiserte. Video: @Madonna. Vis mer

Av kjendisene vi har her i Norge er det flere som nå har testa positivt.

Forrige mandag ble det kjent at den norske «Game of Thrones»-stjerna Kristofer Hivju (41) er smitta, og onsdag i forrige uke meldte VG at familien til «Farmen kjendis»-deltaker og skøyteløper Hege Bøkko (28) er rammet av viruset - da både mora og faren til skøyteløperen har fått påvist coronasmitte.

Sannsynligvis er både hun selv og samboeren også smittet, skrev avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!