Jennifer Lawrence:

Stjernas familiegård brant ned

Måtte få bistand fra 30 brannmenn.

TRIST NYHET: Deler av Jennifer Lawrences familiegård har brent ned til grunnen. Foto: Jo Davidson / REX / NTB
TRIST NYHET: Deler av Jennifer Lawrences familiegård har brent ned til grunnen. Foto: Jo Davidson / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En del av Hollywood-stjerna Jennifer Lawrences (30) familiegård i Kentucky, som også drives som sommerleir, ble ødelagt av en brann i løpet av helga. Det rapporterer flere utenlandske medier, deriblant CNN.

Ifølge lokale WYKL News, gjengitt av CNN, ble brannvesenet tilkalt fredag kveld. Ettersom gården befinner seg et godt stykke ut på landet, hvor det ikke er vannforsyning fra en brannhydrant, kom 30 brannmenn og seks lastebiler til unnsetning for å slokke brannen.

Leiren eies og drives av Hollywood-stjernas bror Blaine Lawrence, men ifølge E Online har stjerna ofte vært på besøk på gården.

Ingen skadet

Den triste nyheten om brannen kommer fram på sommerleiren Camp Hi-Ho's Facebook-profil.

«Det er med de tyngste hjerter vi bekrefter nyheten om at vi mistet låven vår i en fryktelig brann. Vi er dypt takknemlige for at ingen mennesker eller dyr ble skadet, men vi sørger fortsatt over tapet av mange års hardt arbeid og minner som satt i disse veggene», heter det i Facebook-innlegget.

SNAKKER UT: Jennifer Lawrence er aktuell med den nye filmen «Red Sparrow», og snakker ut om presset om kropp i filmbransjen. Video: CNN Vis mer

Videre står det at ord ikke kan beskrive smerten de opplever, men at de er utrolig takknemlige for brannvesenet i Simpsonville og alle brannmannskapene som kom til stedet.

«Vi vet at Camp Hi-Ho er et spesielt sted for så mange og vi planlegger å bygge om og reparere slik at vi kan gå videre med en trygg og gledelig leiropplevelse i sommer», heter det videre.

Store ødeleggelser

Ifølge WYKL News er årsaken til brannen foreløpig ikke kjent, men den er for tida under etterforskning.

- Et av problemene med et landlig område er alltid vannforsyning, sier assisterende brannsjef Bobby Cravens til nettstedet.

TMZ har fått tilgang på en e-post sendt av Lawrences bror. I e-posten beskriver han omfanget av skadene.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Låven, som har brent ned til grunnen, inneholdt blant annet kontorlokaler, en leilighet som familien Lawrence brukte, stall og verksted. I tillegg skal et innendørs rideområde, en klatrevegg og gårdsutstyr ha gått tapt som følge av brannen.

I e-posten håper Hollywood-stjernas bror på å gjenoppbygge låven innen neste sommer. Jennifer Lawrence har hittil ikke uttalt seg om brannen.

Ifølge USA Today var det opprinnelig Lawrences mor, Karen, som startet leirskolen. Da Lawrence oppnådde berømmelse gjennom skuespillerkarrieren, tok broren over driften av sommerleiren.

Pinlig øyeblikk

Jennifer Lawrence har opparbeidet seg en solid karriere innenfor skuespill. I en alder av 30 år har hun allerede mottatt fire Oscar-nominasjoner, tre for beste kvinnelige hovedrolle, og én for beste kvinnelige birolle.

Lawrence vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i 2013 for filmen «Silver Linings Playbook». Det var imidlertid ikke det faktum at hun vant prisen som fikk mest oppmerksomhet den gangen.

Idet hun skulle gå opp trappa til scenen, iført en kjole fra Dior, klarte hun nemlig å snuble foran et stjernespekket publikum og millioner av tv-seere verden over.

Hollywood-stjerna kom seg imidlertid raskt opp på beina, og fikk stående applaus da hun endelig kom seg opp for å motta prisen.

HER FALLER HUN TIL ALLES FORFERDELSE: Hollywood-yndling Jennifer Lawrence vant storkategorien «Beste kvinnelige hovedrolle» under Oscar-utdelingen i 2013. Men da hun skulle hente prisen, snublet hun imidlertid i trappa. Video: Reuters. Vis mer

Nylig mintes Lawrence følelsene hun kjente på da hun snublet. Det gjorde hun i Dear Media-podkasten «Absolutely Not» med Heather McMahan, ifølge australske News.

I podkasten innrømmet skuespilleren at det var en forferdelig opplevelse, og noe som har vært et følsomt tema for henne i mange år.

- Jeg var veldig nervøs, og jeg hadde på ingen måte forestilt meg at jeg ville vinne en Oscar-pris. Så hører jeg plutselig navnet mitt bli ropt opp fra scenen, og jeg ble spent og fikk nærmest sjokk. Det var som en slags blackout, forklarer skuespilleren, før hun la til:

- Og så snublet jeg i trappa. Alt forsvant fra tankene mine og hjernen min ble helt blank. Jeg vet ikke om jeg noensinne får sjansen til å holde en slik tale igjen. Det føltes ikke bra for meg å ikke ha en tale.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer