Jim Carrey:

Stjernas Melania-karikatur vekker oppsikt

- Takk for ingenting, skriver skuespilleren.

TEGNET: En ny karikaturtegning av Melania Trump, laget av en av Hollywoods største skuespillere, går varmt i sosiale medier. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP / NTB
TEGNET: En ny karikaturtegning av Melania Trump, laget av en av Hollywoods største skuespillere, går varmt i sosiale medier. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke ble det skrevet historie i USA da Joe Biden (78) ble landets 46. president. Han har valgt å ha Kamala Harris (56) ved sin side som visepresident de kommende fire åra, noe som gjør at hun går inn i historiebøkene som landets første kvinnelige og fargede visepresident.

Dette betyr også at tida i Det hvite hus er over for Donald Trump (74) og familien, men 74-åringen har overhodet ikke trukket seg tilbake av den grunn.

Ifølge The Washington Post skal Trump nemlig ha bedt personalet sitt om å undersøke stiftelsen av et nytt parti, for å ta hevn på de ti republikanske medlemmene i Representantenes hus som stemte for å stille ham for riksrett tidligere denne måneden.

Kona Melania (50) har imidlertid holdt en langt lavere profil de siste ukene, men nå sørger skuespiller Jim Carrey (59) for at det nok en gang skrives om den tidligere førstedamen i flere av verdens største aviser.

På Twitter har «Bruce Almighty»-stjerna delt en karikaturtegning av Melania, hvor det står følgende tekst på siden av bildet:

«Åh ... Og farvel til den verste førstedamen. Jeg håper oppgjøret vil finansiere livet ditt til slutt. Takk for ingenting».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer