Christina Schollin og Pernilla Wahlgren:

Stjernas mor (81) med penistabbe

Delte filmsnutt av ektemannen kliss naken på stranda.

DELTE NAKEN VIDEOSNUTT: Familien Wahlgren/Ingrosso er kjent for å lire av seg artige påfunn og kommentarer, men nå ser det ut til at moren til Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, får mest oppmerksomhet etter at hun delte en video av ektemannen kliss naken med følgerne sine. Foto: Erik Simander / TT
DELTE NAKEN VIDEOSNUTT: Familien Wahlgren/Ingrosso er kjent for å lire av seg artige påfunn og kommentarer, men nå ser det ut til at moren til Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, får mest oppmerksomhet etter at hun delte en video av ektemannen kliss naken med følgerne sine. Foto: Erik Simander / TTVis mer

I realityprogrammet «Wahlgrens Värld» får man følge det sprø og langt fra kjedelige livet til familien Wahlgren/Ingrosso, og i svenske og norske medier blir det både titt og ofte skrevet om den velkjente familien - som flere ganger har blitt omtalt som «Sveriges Kardashians».

En som ofte er å se i familiens realityprogram er moren til artist Pernilla Wahlgren (51), skuespiller Christina Schollin (81). Hun framstår i tv-programmet som en fargeklatt uten like, og deler stadig øyeblikk fra hverdagen sin i sosiale medier.

Den siste tida har Schollin og ektemannen Hans Wahlgren (81) tilbrakt i sitt andre hjem, Spania, og kost seg med late dager på stranda.

STJERNE: Christina Schollin her avbildet sammen med Toralv Maurstad i filmen «Song of Norway» fra 1970. Hun debuterte som skuespiller i 1956 og har vært å se i en rekke filmer og tv-serier. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Christina Schollin her avbildet sammen med Toralv Maurstad i filmen «Song of Norway» fra 1970. Hun debuterte som skuespiller i 1956 og har vært å se i en rekke filmer og tv-serier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjokkerte følgere

Dette måtte selvfølgelig Schollin dokumentere med følgerne sine, og man kan med trygghet si at det ikke gikk helt som planlagt.

Ifølge Expressen skal skuespilleren ha filmet ektemannen, som drikker en drink på stranda i bar overkropp med havet bak seg, før hun delte videoen med sine over 60 000 følgere på Instagram.

- Åh det ser herlig ut. Skål, Hasse, skal Schollin ha uttalt i videosnutten som seinere ble slettet fra Instagram.

Men det var ikke før på slutten av klippet at følgerne fikk seg en stor overraskelse. Hans Wahlgrens nakne kropp skal nemlig ha vist seg, inkludert hans edle deler, og dét hadde ikke Schollin fått med seg da hun publiserte videoen.

Hadde ingen anelse

Til den svenske avisa forklarer Schollin at hun og ektemannen var på en strand i Spania hvor man ikke behøver å ha på seg badetøy, og at hun ikke fikk med seg at ektemannens underliv ble med i videoen.

- Jeg tok det bort med en gang. Sånn kan det bli når man er på stranda. Vi reiser gjerne til en strand i Spania hvor det er greit, alle er nakne. Eller ikke alle, det er både og. Men det er ikke noe merkverdig med det, forteller hun til Expressen.

Selv om flere av de sjokkerte følgerne til skuespilleren skal ha fått med seg at Hans Wahlgren sin nakne kropp var med i videoen, var det datteren Pernilla som gjorde moren oppmerksom på hva hun hadde delt.

- Pernilla ringte med det samme. «Mamma, mamma, du må ta det bort». Jeg la det ut da jeg hadde sollyset i øynene, og da ser man ikke, forteller Schollin, og legger til at videosnutten bare lå ute en kort stund før den ble fjernet.

Vil ikke være med lenger

Det er siden 2016 at skandinavere har latt seg fascinere av «Wahlgrens värld». Familien som blant andre består av artist Pernilla Wahlgren og hennes barn, influenser Bianca Wahlgren Ingrosso (24) og artist Benjamin Ingrosso (21), har opparbeidet seg en enorm fanskare.

Pernilla har også sønnene Oliver Ingrosso (29) og Theodor Wahlgren (12).

Hun har i flere tiår vært en av Skandinavias mest kjente artister, så det er kanskje ikke så rart at nordmenn har vært begeistret over at serien har vært å se på FEM og Dplay.

Benjamin Ingrosso, som i 2018 representerte Sverige i Eurovision, har på sin side valgt å holde seg i bakgrunnen de siste sesongene.

Det er ikke helt uten grunn. I en åpenhjertig prat i podkasten «Fördomspodden» like før jul, fortalte 21-åringen at han var lei av måten han ble framstilt på. Han mente selv at han framstår «verdensfjern og uopplyst» på skjermen, noe som fikk ham til å trekke seg tilbake.

- Det bildet har nok gjort dem mye bra i programmet, og det er vel også derfor jeg kjenner at jeg ikke vil være med så mye. Bare fordi man aldri veit hvordan de klipper det og sånt, sa han i podkasten.

TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso representerte Sverige i Eurovision i 2018. I Skandinavia er han allerede godt kjent, som en del av familiens realityprogram «Wahlgrens värld». Foto: NTB scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: Benjamin Ingrosso representerte Sverige i Eurovision i 2018. I Skandinavia er han allerede godt kjent, som en del av familiens realityprogram «Wahlgrens värld». Foto: NTB scanpix Vis mer

Blir framstilt sur på tv-skjermen

Selv om det er hans mor og søster som på mange måter kan beskrives som programmets hovedpersoner, spiller alle de viktigste menneskene i livene deres biroller.

Det kan på mange måter sammenliknes med Rob Kardashians rolle i «Keeping up with the Kardashians», der han de siste sesongene har valgt å trekke seg mer og mer ut av programmet.

Ingrosso har samme mål framover.

- Det er min mor og søster som godkjenner alt. De tenker ikke på at jeg framstilles sånn og sånn. De synes bare det er gøy fordi det er et morsomt program, sa han, og fortalte hvorfor han ofte kan virke sur på tv-skjermen:

- Akkurat hvorfor jeg virker å være sånn og sånn i visse scener er nok fordi jeg i bunn og grunn ikke vil filmes i det hele tatt. Da de for eksempel var hjemme hos oss, var jeg irritert fra første stund de filmet, sa artisten.

Kjent familie

Det er ikke hvilken som helst familie Ingrosso kommer fra. Drar du kjensel på etternavnet hans, skyldes det trolig fetteren Sebastian - som er en del av trioen Swedish House Mafia.

Den svenske artistens andre etternavn, Wahlgren, er heller ikke direkte ukjent. 21-åringens mor er som nevnt Pernilla Wahlgren, som har deltatt i Melodifestivalen en rekke ganger og har vært å se på teaterscenen siden slutten av 1970-tallet.

SANGFUGL: Pernilla Wahlgren her avbildet under den svenske Melodifestivalens finale i Globen i Stockholm i 2010. Foto: NTB scanpix
SANGFUGL: Pernilla Wahlgren her avbildet under den svenske Melodifestivalens finale i Globen i Stockholm i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

At Benjamin Ingrosso har kjent Carola siden han gikk i bleier, er heller ingen ulempe.

- Vi blir inspirert av hverandre hjemme, og man blir ikke tvunget til noe som helst. Denne drømmen har jeg fulgt på eget initiativ, men det er selvfølgelig deilig med støtte og hjelp hjemmefra, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Medfødt kjendisstatus har preget ham hele livet. Han har over 260 000 følgere på Instagram, og må regelmessig stoppe for selfies, autografer og småprat med fans.

- Det kan være både en fordel og en ulempe, men jeg liker at det skjer mye rundt meg. Jeg har større ambisjoner, og ønsker å gjøre det jeg gjør nå over hele verden. Jeg har liksom drømt om det her hele livet, sa han i fjor.