Christina Schollin og Pernilla Wahlgren:

Stjernas mor (81) med penistabbe

Delte filmsnutt av ektemannen kliss naken på stranda.

DELTE NAKEN VIDEOSNUTT: Familien Wahlgren/Ingrosso er kjent for å lire av seg artige påfunn og kommentarer, men nå ser det ut til at moren til Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, får mest oppmerksomhet etter at hun delte en video av ektemannen kliss naken med følgerne sine. Foto: Erik Simander / TT
DELTE NAKEN VIDEOSNUTT: Familien Wahlgren/Ingrosso er kjent for å lire av seg artige påfunn og kommentarer, men nå ser det ut til at moren til Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, får mest oppmerksomhet etter at hun delte en video av ektemannen kliss naken med følgerne sine. Foto: Erik Simander / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I realityprogrammet «Wahlgrens Värld» får man følge det sprø og langt fra kjedelige livet til familien Wahlgren/Ingrosso, og i svenske og norske medier blir det både titt og ofte skrevet om den velkjente familien - som flere ganger har blitt omtalt som «Sveriges Kardashians».

En som ofte er å se i familiens realityprogram er moren til artist Pernilla Wahlgren (51), skuespiller Christina Schollin (81). Hun framstår i tv-programmet som en fargeklatt uten like, og deler stadig øyeblikk fra hverdagen sin i sosiale medier.

Den siste tida har Schollin og ektemannen Hans Wahlgren (81) tilbrakt i sitt andre hjem, Spania, og kost seg med late dager på stranda.

Sjokkerte følgere

Dette måtte selvfølgelig Schollin dokumentere med følgerne sine, og man kan med trygghet si at det ikke gikk helt som planlagt.

Ifølge Expressen skal skuespilleren ha filmet ektemannen, som drikker en drink på stranda i bar overkropp med havet bak seg, før hun delte videoen med sine over 60 000 følgere på Instagram.

- Åh det ser herlig ut. Skål, Hasse, skal Schollin ha uttalt i videosnutten som seinere ble slettet fra Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer