Ashley Graham:

Stjernas nakenbilde setter fyr på nettet

- Akkurat det samme, bare litt annerledes.

DELER NYTT BILDE: Supermodellen Ashley Graham avslørte forrige uke at hun venter sitt første barn med ektemannen. Nå deler hun nakenbilde med fansen for å vise fram kroppen. Foto: NTB Scanpix
DELER NYTT BILDE: Supermodellen Ashley Graham avslørte forrige uke at hun venter sitt første barn med ektemannen. Nå deler hun nakenbilde med fansen for å vise fram kroppen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- For ni år siden i dag, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet. Det har vært den beste reisen med favorittmennesket mitt i hele verden. I dag føler vi oss velsignet, takknemlige og spente på å feire sammen med vår voksende familie! Gratulerer med dagen, skrev supermodellen Ashley Graham (31) i en kjærlighetserklæring til ektemannen, Justin Ervin (30), i anledning bryllupsdagen deres forrige uke.

Med andre ord avslørte hun på den store dagen at paret venter sitt første barn sammen. Graham og Ervin giftet seg i 2010, og har siden den gang blitt et svært populært par i sosiale medier, hvor de stadig deler spenstige bilder av hverandre.

Gravidavsløringen har i skrivende stund fått over 4,8 millioner likerklikk og nesten 55 000 kommentarer, og nå er det et nytt bilde på 31-åringens Instagram-profil som setter fyr på kommentarfeltet.

- Akkurat det samme, bare litt annerledes, skriver Graham til et bilde hvor hun poserer naken så man tydelig får se strekkmerkene på låra, hofta og brysta hennes.

- Ekte kvinne

Bildet har på knappe 13 timer fått over en million likerklikk og i underkant av 20 000 kommentarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer