Jessie Cave:

Stjernas sønn (2 md.) innlagt med coronasmitte

- Ville egentlig ikke være tilbake på sykehus så kort tid etter hans traumatiske fødsel.

SØNNEN CORONASMITTET: Skuespiller Jessie Cave oppdaterer følgerne sine fra sykehuset hvor hennes to måneder gamle sønn er innlagt med coronasmitte. Her avbildet i 2015. Foto: Steve Meddle / REX / NTB
SØNNEN CORONASMITTET: Skuespiller Jessie Cave oppdaterer følgerne sine fra sykehuset hvor hennes to måneder gamle sønn er innlagt med coronasmitte. Her avbildet i 2015. Foto: Steve Meddle / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av oktober kunne «Harry Potter»-stjerna Jessie Cave (33) meddele at hennes tredje barn hadde kommet til verden, sønnen Abraham «Bam» Benjamin. Det kom fram på Instagram.

Cave er kjent for sin rolle som Ron Weasleys klengete kjæreste Lavender i de populære «Harry Potter»-filmene.

«Ganske ekstremt, men det var også sparkene hans gjennom hele graviditeten. Dette har vært en ganske annerledes opplevelse sammenliknet med mine tidligere fødsler», skrev 33-åringen.

«Harry Potter»-stjerna og komiker Alfie Brown har fra før sønnen Donnie (6) og dattera Margot (4).

«Det har vært mye mer ydmykende, skremmende og utenfor min kontroll. Vi er for tida på nyfødtintensiven, men han er en sterk gutt, og det er det tryggeste stedet for ham akkurat nå», skrev skuespilleren videre.

Innlagt på sykehus

Nå, bare noen måneder seinere, deler Cave en trist nyhet om den vesle sønnen. På Instagram ser man et bilde av stjernas sønn ligge i en sykehusseng.

Flere medier har omtalt nyheten, deriblant Sky News.

«Jeg så nyhetene om lockdown fra et isolert rom på sykehuset. Stakkars babyen min er coronasmittet. Han har det bra, men heldigvis er de årvåkne og forsiktige», skriver hun innledningsvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer