Brad Pitt:

Stjernas stikk vekker oppsikt

Hertuginne Kate og prins William satt i salen da Brad Pitts spøk om prins Harry ble lest opp. Slik reagerte de.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at Hollywood-stjerna Brad Pitt (56) er i fyr og flamme om dagen. Den siste tida har Pitt nemlig benyttet anledningen til å vitse om privatlivet sitt.

Natt til mandag var det duket for den årlige BAFTA-utdelingen i London og der benyttet Pitt nok en gang anledningen til å skinne - til tross for at han ikke var til stede under den årlige utdelingen.

Men, denne gangen gikk spøken hans på bekostning av andre og ikke seg selv.

Leste opp tale på vegne av Pitt

Da skuespilleren stakk av med prisen «Beste mannlige birolle», klarte han nok en gang å stjele showet, selv om det var kollega Margot Robbie (29) som framførte takketalen hans, skriver US Weekly.

- Han begynner med å si: «Hei, Storbritannia. Jeg hørte at du akkurat har blitt singel. Velkommen til klubben». Ønsker deg det beste når det kommer til skilsmisseoppgjøret, startet Robbie Pitts tale med og henviste til Brexit.

Etter å ha kalt prisen for« veldig betydningsfull», benyttet Pitt anledningen til å takke «Once Upon a Time in Hollywood»-regissør Quentin Tarantino (56), filmprodusentene David Heyman (58) og Shannon McIntosh, samt andre som jobbet med filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer