Demi Lovato:

Stjernas trøblete rusmisbruk: Sniffet kokain hver time og smuglet det med på fly

Popstjerna Demi Lovato har hatt det alt annet enn enkelt.

RUSPROBLEMER: Demi Lovato har hatt alt annet enn et enkelt liv. Allerede som tenåring falt hun for for fristelsene rusmidler tilbød, og siden har problemene ballet på seg. I går kveld kulminerte det hele for stjerna. Foto: NTB scanpix
RUSPROBLEMER: Demi Lovato har hatt alt annet enn et enkelt liv. Allerede som tenåring falt hun for for fristelsene rusmidler tilbød, og siden har problemene ballet på seg. I går kveld kulminerte det hele for stjerna. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerna Demi Lovato (25) er vel så kjent for sine populære låter, som blant annet «Sorry Not Sorry» og «Stone Cold», som for sin åpenhet rundt egne, private problemer. Stjerna har hatt ei trøblete fortid, og har som en konsekvens markert seg sterkt som en talsperson for svake.

Det både gjennom musikken, i intervjuer og i boka «Staying Strong, 365 days a year». Likevel går det stadig skeis for popstjerna. Seint tirsdag kveld norsk tid ble det kjent at artisten var hastet til sykehus etter å ha deltatt på en fest.

Etter forholdene skal det ifølge en talsperson nå gå bra med stjerna. Samtidig la de trykk på at det er mye feilinformasjon der ute akkurat nå, og at de ber om privatliv i denne spesielle perioden.

Kokain hver time

Dette er ingen isolert hendelse i Lovatos liv - et liv som har vært preget av store mengder narkotika.

Som tenåring jobbet den daværende barnestjerna for Disney Channel, og det var på denne tida hun prøvde kokain for første gang. Den gang var hun å se i suksessen «Camp Rock», som på mange måter åpnet flere dører for henne. Hun fikk blant annet sitt eget humorprogram, og presset på den da 17 år gamle jenta økte og økte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer