Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gordon Ramsay og Tana Ramsay:

Stjernekokkens ukjente familiedrama

Kona måtte velge mellom ektemannen og foreldrene.

FAMILIEDRAMA: Gordon Ramsay og kona Tana Ramsay har gått gjennom et familiedrama uten like. Nå letter kona på sløret. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA: Gordon Ramsay og kona Tana Ramsay har gått gjennom et familiedrama uten like. Nå letter kona på sløret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernekokken Gordon Ramsay (51) er kjent for å lire av seg på godt og vondt. Privat er han gift med Tana Ramsay (43), som han har barna Elizabeth Matilda (16), Holly Anne (18), Megan Jane (20) og Jack Scott (18) sammen med.

I et nytt intervju med The Mail, letter nå Ramsays kone på sløret om familiedramaet som har skapt overskrifter internasjonalt.

I fengsel

Tana Ramsays far, Chris Hutcheson (70), har nylig sonet en dom i fengsel, etter at det ble kjent at han hadde hacket seg inn i stjernekokkens mail. Samtidig ble det kjent at han levde et dobbeltliv med en annen familie.

Det skal derfor ha blitt vanskelig for henne å ha et forhold til faren, etter at han hadde løyet om noe så alvorlig.

Nå forteller datteren om hvordan hun fikk familien samlet igjen, og om det hun beskriver som en «skygge» i livet.

Det er bare et par år siden Tana ble bedt om å velge side, og valgte å bli hos ektemannen. I dag er imidlertid forholdet til faren bedre. På spørsmål om de har kontakt den dag i dag, svarer hun:

- Å ja, absolutt!

Videre forklarer hun at faren, som nylig fylte 70, har blitt et slags forbilde for henne.

- Han har akkurat byttet hofte, og vært i god form etter det. På tre uker har han gått ned over seks kilo og i april løp han sitt 90. maraton med tre av barnebarna og en av sine sønner. Det er noe jeg selv etterstreber, sier hun.

FAMILIEN: Kjendiskokken har fire barn sammen med kona Tana. Fra venstre: Gordon Ramsay, Megan Ramsay, Elizabeth Ramsay, Jack Ramsay, Holly Ramsay og Tana Ramsay. Foto: Splash News, NTB Scanpix
FAMILIEN: Kjendiskokken har fire barn sammen med kona Tana. Fra venstre: Gordon Ramsay, Megan Ramsay, Elizabeth Ramsay, Jack Ramsay, Holly Ramsay og Tana Ramsay. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

Mistet sitt ufødte barn

Tana forteller også åpenhjertig om hvordan trening har hjulpet henne etter at hun mistet parets ufødte barn i 2016.

- Når du løper kan du gråte, du kan skrike. Det er viktig, for du kan ikke holde det inni deg, for da vil det komme tilbake og ta deg, sier hun.

Da ekteparet mistet barnet i femte måned, delte Gordon Ramsay selv den triste nyheten.

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker, skrev han i den åpenhjertige teksten på Facebook.

Førsteklasse uten barna

Det er ingen hemmelighet at barna betyr mye for Ramsay. Derfor overrasket han stort i fjor sommer, da han avslørte at han og kona flyr på førsteklasse, men at barna får vanlige seter.

- De har ikke jobbet i nærheten av så hardt til å ha råd til det, sa han ifølge Independent.

51-åringen, som angivelig er verdt omtrent 324 millioner kroner, har fortalt at han ikke er flau over valget og at han heller ønsker at barna skal få et perspektiv på pengebruk.

- Jeg ønsker ikke at de skal sitte der og spise en tiretters meny med champagne, har stjernekokken forklart.

Saken fortsetter nedenfor.

TVANGSFORING: Kjendis-kokk Gordon Ramsay har en rekke luksusrestauranter og Ernest Soulard er en av hans leverandører av luksusingrediensen gåselever (foie gras). Organisasjonen Viva! besøkte en av gårdene til Soulard. Dette er det de fant. Vis mer Vis mer

Arver ikke faren

Flere ganger har kjendiskokken fortalt at han ikke ønsker å skjemme bort barna. Det innebærer blant annet at han ikke ønsker at de skal få noe av formuen hans.

- (Formuen) går definitivt ikke til dem, og det er ikke for å være slem. Det er for å ikke skjemme dem bort, fortalte han.

Alle barna er i tenåra og går ifølge The Telegraph i farens fotspor med studier og veldedighetsarbeid. Og selv om kjendiskokken ikke vil skjemme dem bort økonomisk, vil han likevel hjelpe dem litt.

- Det eneste jeg og Tana har blitt enige om er at de skal få et depositum på 25 prosent til leilighet, men de får ikke alt, forklarte kokken.

FAMILIEKOKKEN: Her sammen med kona Tana og døtrene Megan og Elizabeth. Foto: Frederick Taylor/NTB Scanpix.
FAMILIEKOKKEN: Her sammen med kona Tana og døtrene Megan og Elizabeth. Foto: Frederick Taylor/NTB Scanpix. Vis mer

Ble kastet ut

Tv-kokken har hatt stor suksess verden over og mye later til at han lever det gode liv. Kokken har derimot åpnet opp om sine feil tidligere.

Blant annet har han blitt kastet ut av et foreldremøte på barnas skole.

I et intervju med Vegas Magazine har Ramsay fortalt om en hendelse hvor han glemte et foreldremøte, og deretter kom i klem med rektoren ved skolen.

- Jeg glemte et av foreldremøtene på barnas skole, og da jeg dro på neste møte med yngstedattera mi, Tilly, spurte jeg rektoren om en selfie. Da ble jeg kastet ut av foreldremøtet, fortatlte Ramsay på spørsmål om han noen gang har feilet i livet.

50-åringen har forklart at den dårlige stemningen med rektoren ikke ga seg der.

- Neste dag fikk jeg til og med en e-post hvor det sto «kan du være så snill å ikke komme på neste foreldremøte, vi trenger ikke nærværet av Mr. Ramsay», fortalte han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media