Louis C. K.:

Stjernekomiker Louis C. K. bryter tausheten etter anklager om seksuell trakassering: - Det er sant

Gir nå uttrykk for anger.

INNRØMMER SKYLD: Komiker Louis C. K. erkjenner å ha opptrådt særdeles upassende overfor en rekke kvinner. Nå beklager han på det sterkeste. Foto: NTB Scanpix
INNRØMMER SKYLD: Komiker Louis C. K. erkjenner å ha opptrådt særdeles upassende overfor en rekke kvinner. Nå beklager han på det sterkeste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I intervjuer med New York Times - avisa som også avslørte Harvey Weinstein-skandalen - beskriver flere kvinner ulike former for angivelig trakassering fra komiker Louis C. K. (50).

Nyheten ble kjent torsdag kveld, og har siden blitt sitert verden over. Nå bryter komikeren tausheten, og erkjenner at upassende oppførsel har funnet sted, ifølge USA Today.

- Jeg har lyst å svare på historiene som ble fortalt i New York Times. Disse historiene er sanne, skriver komikeren i en offentlig uttalelse, via sin forlegger Lewis Kay.

Totalt fem kvinner beskyldte i går 50-åringen for seksuell trakassering, hvor flere av dem sto fram med navn og bilde.

Komikerne Dana Min Goodman og Julia Wolov fortalte blant annet at Louis skal ha invitert dem med på sitt hotellrom for en drink, etter et show i Aspen i 2002.

Der skal 50-åringen etter kort tid angivelig ha kledd seg naken og begynt å onanere foran dem. Tre andre kvinner anklaget også Louis for lignende tilfeller.

- Jeg har kjent på anger når det kommer til mine handlinger. Jeg har prøvd å lære av dem, og forsøkt å løpe fra dem. Nå er jeg klar over omfanget og konsekvensene av mine handlinger. (...) Jeg kommer ikke til å tilgi meg selv for noe av dette, fortsetter Louis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer