Donald Trump:

Stjernene raser mot innsettelsen: - For en flott bønn. Får lyst til å ta meg på f***a

Chrissy Teigen, Lena Dunham og andre går hardt ut mot USAs 45. president. 

HAR MED SEG GAVE: En stor politieskorte fulgte Donald Trump til Det hvite hus. Der ble han og Melania tatt imot av Obama-paret. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld norsk tid ble Donald Trump offisielt innsatt som USAs 45. president. Med pomp og prakt sverget han ed, og holdt en lang tale om hvordan han nå skulle forbedre landet.

Hele familien hans, med både kone, barn og ekskoner, var til stede for å feire den store dagen. Den avtroppende presidentfamilien satt også i nærheten, og fulgte det hele tett. Tidligere på dagen drakk de kaffe med Donald og Melania i Det hvite hus.

Det var ikke bare USAs mektigste som fulgte Donald Trumps tale. Den ble sendt direkte på tv-kanaler over hele verden, og flere av verdens mest fulgte personer i sosiale medier var blant tilskuerne.

Slik reagerer kjendisene på Donald Trumps innsettelse.

- Ta meg på f**a

Flere av kjendisene reagerer på Twitter med sjokk og vantro. Enkelte bruker imidlertid humor som virkemiddel når de beskriver det som akkurat skjedde i Washington D.C.

I oktober i fjor dukket den kontroversielle og mye omtalte videoen av Trump opp, der han kommer med sitatet «grab them by the pussy». Klippet fikk massiv oppmerksomhet, mye på grunn av presidentens vulgære ordbruk og nedsettende prat om kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer