Meryl Streep og Donald Trump:

Stjernene tar Streep i forsvar: - Fascister tok lettere på det da skuespillere gjorde narr av dem

Hollywood-stjernene kaster seg inn i diskusjonen mellom Donald Trump og Meryl Streep. 

STOR KRANGEL: Donald Trump og Meryl Streep har det siste døgnet klart å skape stor debatt i sosiale medier. Streeps tale under Golden Globe handlet i stor grad om den påtroppende presidenten, noe hun har fått store mengder skryt for. Det er derimot ikke alle som heier på skuespilleren. Foto: NTB scanpix
STOR KRANGEL: Donald Trump og Meryl Streep har det siste døgnet klart å skape stor debatt i sosiale medier. Streeps tale under Golden Globe handlet i stor grad om den påtroppende presidenten, noe hun har fått store mengder skryt for. Det er derimot ikke alle som heier på skuespilleren. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag satte skuespiller Meryl Streep fyr på nettet da hun brukte takketalen sin under Golden Globe-utdelingen på å sparke mot den påtroppende presidenten Donald Trump.

Hun mente at det mest oppsiktsvekkende øyeblikket fra fjoråret var da Trump gjorde narr av den funksjonshemmede New York Times-journalisten Serge Kovaleski. Streep forklarte at det kan være farlig at folk i høye maktposisjoner snakker nedsettende om andre, ettersom det kan ha en smitteeffekt.

Hollywood-legenden, som for øvrig ble hedret med ærespris under gallaen, stilte også den amerikanske pressen til veggs. Hun mente at journalister måtte bruke makten sin til å blottlegge ledende mennesker, som Trump, fordi det en fri presse beskyttet av grunnloven deres.

Svarte på Twitter

Det tok ikke mange timene før «the Donald» svarte på Streeps hardtslående tale, og gikk hardt ut mot skuespilleren i en rekke meldinger på Twitter.

Over tre Twitter-meldinger langet han ut mot både Streep og det han oppfatter som lite objektive medier:

«Meryl Streep, en av de mest overvurderte skuespillerinnene i Hollywood, kjenner meg ikke, men angrep i går kveld på Golden Globes. Hun er en lakei for Hillary som tapte stort».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer