USA-valget 2016:

Stjernene truer med fraflytting hvis Trump vinner

- Det vil ikke være en ferie, jeg kommer til å være i eksil.

VIL RØMME LANDET: Chloë Sevigny, Miley Cyrus og Amy Schumer er bare et lite knippe av Hollywood-stjernene som vil flytte fra USA hvis Donald Trump vinner presidentvalget natt til onsdag norsk tid. Foto: NTB Scanpix
VIL RØMME LANDET: Chloë Sevigny, Miley Cyrus og Amy Schumer er bare et lite knippe av Hollywood-stjernene som vil flytte fra USA hvis Donald Trump vinner presidentvalget natt til onsdag norsk tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til onsdag norsk tid avgjøres presidentvalget i USA, et valg mange omtaler som et skjebnevalg som med tiden vil skrives inn i historiebøkene.

Også en rekke Hollywood-stjerner har engasjert seg i valgkampen mellom Donald Trump (70) og Hillary Clinton (69).

Deriblant Mike Tyson (50) og Hulk Hogan (63) er kjent som tilhengere av republikanernes presidentkandidat, mens andre er krystallklare i sin støtte til demokratenes presidentkandidat.

Flere av de amerikanske kjendisene som støtter Hillary Clinton har gitt tydelig uttrykk for hvor grusomt det vil være om Donald Trump faktisk vinner presidentvalget.

Vil utvandre til Canada

Den gjengse amerikaner kan ikke gjøre stort med utfallet av nattas presidentvalg, med unntak av å stemme.

Berømte skuespillere og kulturpersonligheter truer på sin side med å melde flytting fra hjemlandet hvis Trump utropes til USAs nye president.

Blant disse er «Breaking Bad»-stjerna Bryan Cranston (60). I podcasten «The Bestseller Experiment» uttalte han nylig at han kommer til å rømme til Canada om Trump vinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer