Kjendiser med rulleblad:

Stjernenes kriminelle fortid: Dødelig bilulykke, grove overfall, fyllekjøring og hatkriminalitet

Også Hollywood-kjendiser har skjeletter i skapet.

RULLEBLAD: Hugh Grant, Khloé Kardashian, Matthew Broderick og Winona Ryder er noen av kjendisene med kriminell fortid. Foto: AFP / Splash News / AFP
RULLEBLAD: Hugh Grant, Khloé Kardashian, Matthew Broderick og Winona Ryder er noen av kjendisene med kriminell fortid. Foto: AFP / Splash News / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det kan være lett å glemme at Hollywood-kjendiser også er vanlige mennesker, og når de kaster glans over røde løpere og premierer, er det ikke så enkelt å se for seg at de kan ha svin på skogen.

Imidlertid havner store stjerner innimellom i politiets, og dermed også i medias, søkelys.

Andre kjendiser har i nyere tid holdt seg på den smale sti, men med en fortid som ikke bare er rosenrød i bagasjen.

Bilulykke som drepte to

Blant kjendisene som har et noe overraskende - og tragisk - rulleblad, finner man skuespiller Matthew Broderick (55). I august 1987, 25 år gammel og på starten av karrieren sin, var han involvert i en bilulykke som fikk et dødelig utfall.

På den tida var «Skulk med stil»-stjerna kjæreste med motspiller Jennifer Grey (57), som var aktuell med sin store gjennombruddsfilm, «Dirty Dancing». De to var på ferie sammen i Nord-Irland da Broderick gjorde en fatal manøver mens de var ute og kjørte, ifølge People.

Etter å ha kjørt ut fra en bensinstasjon langs landeveien i grevskapet Fermanagh, havnet Broderick og Grey i feil kjørebane. Og etter å ha fortsatt knappe halvannen kilometer på den åpne og rette veien, havnet paret i en frontkollisjon med en Volvo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer