Stjerneparet har gjort det slutt

Miley Cyrus og Liam Hemsworth går hver til sitt.

BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REX
BRUDD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har gått hver til sitt, melder en representant for Cyrus. Foto: Michael Buckner/Variety/REXVis mer

Det bekrefter en av Cyrus' representanter overfor magasinet People.

Det betyr at stjerneparet går fra hverandre etter åtte måneders ekteskap. Hemsworth (29) og Cyrus (26) giftet seg i desember i fjor.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sier representanten til People.

Nå skal de satse på «seg selv og karrieren», sier hun. Hemsworth er skuespiller, mens Cyrus er både skuespiller og artist.

Av og på-kjærester

Ryktene om bruddet skal ha oppstått allerede forrige helg, da Cyrus skal ha postet bilder på sosiale medier der hun ikke hadde gifteringen på.

De to har vært av-og på-kjærester i en årrekke, men valgte altså å smis i hymens lenker først i desember 2018.

Bryllupsseremonien deres var privat og ble holdt hjemme i Franklin i Tennessee. Ifølge en kilde var dagen «absolutt perfekt».

Forlovet to ganger

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjerna, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.