Stjerneparet klinte til etter Superbowl-triumfen. Men det var to andre i bildet som stjal showet

- Pappas lykkemaskot.

DATTER OG BESTEMOR: Blitsregnet halget ikke bare mot Super Bowl-helten Tom Brady (36) og supermodellkona Gisele Bündchen (36) i natt. Også parets datter (på pappas arm) og Bradys mor (nederst til høyre) har havnet i medienes interesse. Foto: Getty / NTB Scanpix
DATTER OG BESTEMOR: Blitsregnet halget ikke bare mot Super Bowl-helten Tom Brady (36) og supermodellkona Gisele Bündchen (36) i natt. Også parets datter (på pappas arm) og Bradys mor (nederst til høyre) har havnet i medienes interesse. Foto: Getty / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Han er på «alles» lepper dagen derpå, den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (39). Ved å hente hjem sin femte Superbowl-tittel som quarterback, skrev Patriots-profilen et lite stykke amerikansk fotball-historie i natt.

Idrettshelten kunne slippe jubelen løs etter at laget hans hadde knust motstanderen med åtte poeng - på overtid. På tribunen ventet Bradys stolte supermodellkone, Gisele Bündchen (36).

Overdrysset med konfetti, gledestårer og jubelbrøl kunne det minne om scener fra en romantisk Hollywood-film da fotografene foreviget det ene seierskysset etter det andre.

- Pappas lykkemaskot

Likevel var det parets fire år gamle datter, Vivian Lake Brady, som virkelig tok feiringa med storm.

Trolig uvitende om at hun deltok på en av verdens største tv-begivenheter, smeltet hun mang en tv-seers hjerte, og ikke minst sin fars, da hun strakk opp armene til ham etter triumfen for å ha gi ham en god klem.

- Ingen tvil om at Vivian var pappas og lagets lykkemaskot, skriver nettstedet Inquisitr.

Selv fulgte 4-åringen moroa fra trygge omgivelser i foreldrenes armer, antrukket i farens draktnummer for anledningen - med klassiske kampstriper i kinnene og håret i fletter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer