Fergie og Josh Duhamel:

Stjerneparet lot som om de fortsatt var sammen: - Det ble merkelig

- Vi bestemte oss bare for å gjøre det.

HOLDT MASKA: Stjerneparet Josh Duhamel og Stacy Ann Ferguson valgte å holde tett om at de hadde gått fra hverandre. Det ble ikke helt enkelt i møte med pressen. Foto: NTB scanpix
HOLDT MASKA: Stjerneparet Josh Duhamel og Stacy Ann Ferguson valgte å holde tett om at de hadde gått fra hverandre. Det ble ikke helt enkelt i møte med pressen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke annonserte artisten Stacy Ann «Fergie» Ferguson (42) og ektemannen, skuespiller Josh Duhamel (44), at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Stjerneparet, som giftet seg i 2009, er godt kjent med hvordan det er å være i rampelyset og å ha pressens oppmerksomhet rettet mot seg.

Da de to fant ut at det var best å skilles, gjorde de en innsats for å holde bruddet unna offentligheten. Det førte imidlertid med seg noen uheldige konsekvenser.

Fergie er nemlig aktuell med et nytt album, «Double Dutchess», noe som har betydd en rekke promoteringsintervjuer for hennes del. Og dermed en del personlige spørsmål.

Ubehagelige date-spørsmål

Overfor magasinet People forteller Fergie hvordan det føltes å holde maska under intervjuene, mens spørsmål om ektemannen strømmet inn.

- Helt ærlig, så begynte det å bli litt rart for oss med alle de romantiske spørsmålene. Vi er kjempegode venner, vi elsker hverandre så høyt, og det kom bare til et punkt der det begynte å bli litt merkelig, sier artisten, og tilføyer:

- Det finnes ikke noe perfekt tidspunkt, så vi bestemte oss bare for å gjøre det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer