Golden Globe:

Stjerner hardt ut: - Ikke nok

Stjernene henger seg på ny bevegelse i sosiale medier.

REAGERER: Jennifer Aniston er blant stjernene som reagerer på manglende mangfold i Hollywood-organisasjonen. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB
REAGERER: Jennifer Aniston er blant stjernene som reagerer på manglende mangfold i Hollywood-organisasjonen. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Glitter og glamour står ofte høyt når Golden Globe arrangeres og skuespillere og bransjen skal hedres. Det gjorde det også natt til mandag, til tross for at de fleste av verdens største stjerner fikk med seg utdelinga hjemmefra.

Golden Globe er kjent for flere minneverdige øyeblikk, og er tilsynelatende en utdeling som Hollywoods elite gjerne ønsker å være en del av.

Men i helga så det derimot ut til at mange av stjernene var på vei til å snu ryggen til utdelinga, ifølge ET Online.

- Ikke nok

Time's Up-bevegelsen delte nemlig et innlegg hvor de gikk hardt ut mot Hollywood Foreign Press Association, som arrangerer Golden Globe, og kritiserte dem for manglende variasjon blant medlemmene i organisasjonen.

«Hollywood Foreign Press Association. Ikke et eneste svart medlem av de 87», står det på innlegget sammen med et bilde av sprukket statuett.

I tillegg står det i teksten at «en kosmetisk reparasjon ikke er nok», etterfulgt av emneknaggene «Times Up» og «Times Up Globes».

Flere stjerner har seinere gått hardt ut mot HFPA, blant dem «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (52). 52-åringen når ut til over 36,3 millioner følgere, og har på Instagram-story gjort det tydelig at mangelen på mangfold er stor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer