Joachim Rønning og Amanda Hearst:

Stjerneregissøren giftet seg med milliardærarving

Ga hverandre sine ja på Hearst-familiens slott.

GIFT: Joachim Rønning giftet seg fredag med den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Joachim Rønning giftet seg fredag med den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst. Foto: NTB ScanpixVis mer

Den norske stjerneregissøren Joachim Rønning (47), som blant annet står bak filmene «Kon-Tiki» og «Max Manus», giftet seg fredag med den amerikanske milliardærarvingen Amanda Hearst (35).

Paret forlovet seg i januar, og i går ble de endelig erklært for rette ektefolk. Ifølge Town and Country Magazine fant bryllupsseremonien sted på Hearsts familieslott i San Simeon i California, et slott som i sin tid ble bygget av brudens oldefar, William Randolph Hearst.

Kjendisgjester

Bryllupsseremonien skal ha blitt holdt ved en av eiendommens mange gjestehus, før ekteparet ga hverandre et kyss foran slottets hovedinngang - til jubel fra gjestene. Deretter sto en intim middag med parets venner og familie for tur.

Blant gjestene i bryllupet var flere kjendiser, deriblant hotellarving Nicky Hilton (35) og skuespiller Andrew Gray McDonnell. På Instagram har Hilton delt et bilde av seg selv og bruden:

Også Hollywood-stjernene Penelope Cruz (45), Elle Fanning (21) og Orlando Bloom (42) skal ha vært til stede under feiringen.

Innslag fra Norge

Amanda Hearst var kledd i en vakker brudekjole fra Oscar de la Renta, laget av bærekraftige og kortreiste materialer. Til festen seinere på kvelden skiftet hun til en kjole fra Galvan.

Ifølge Town and Country Magazine forlot det ferske ekteparet bryllupsfesten i en cabriolet - og neste stopp er Chateau Marmont i Los Angeles, der de møttes for tre år siden.

Se dette innlegget på Instagram

Mr. & Mrs. Rønning 💘

Et innlegg delt av Nicky Rothschild (@nickyhilton)

Paret oppdaterte følgerne sine på Instagrams historiefunksjon gjennom kvelden, der Rønning blant annet kunne avsløre at det ble servert øl fra hjembyen hans - Sandefjord. Han delte også et bilde av ei kransekake, så det er tydelig at han tok med seg noen norske tradisjoner.

Forlovet på Maldivene

Rønning og Hearst bekreftet forholdet sitt overfor VG i august 2018. Som nevnt forlovet duoen seg i januar i år, og den gledelige nyheten delte både Rønning og Hearst på sine Instagram-kontoer.

Rønning la den gang ut et bilde av forloveden, og skrev at han «ringer inn» det nye året med Hearst. Hun la på sin side ut et bilde av seg selv der hun skrev at det beste hun gjorde i 2018 var å si ja.

Milliardærarving

Amanda Hearst jobber som modell, og har også en toppstilling i motemagasinet Marie Claire.

I tillegg er hun en av arvingene til The Hearst Corporation, som oldefaren hennes, mediemogulen William Randolph Hearst etablerte i 1887.

Hearst-familien er ifølge Business Insider den niende rikeste familien i USA. Selv skal sosietetskvinnen ha en formue på over 16 millioner kroner.

I 2006 ble hun kåret til den sjuende mest sexy milliardærarvingen i USA av Forbes.