Thomas Vinterberg:

Stjerneregissøren mistet dattera (19)

Ida Maria Vinterberg mistet livet i en trafikkulykke.

TRAGEDIE: Ida Maria Vinterberg (i midten) mistet livet i en trafikkulykke i Belgia i helga. Hun ble 19 år gammel. Her er hun på rød løper med faren, stemora og søstera Nanna i 2008. Foto: NTB scanpix
TRAGEDIE: Ida Maria Vinterberg (i midten) mistet livet i en trafikkulykke i Belgia i helga. Hun ble 19 år gammel. Her er hun på rød løper med faren, stemora og søstera Nanna i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den danske stjerneregissøren Thomas Vinterberg (49) har mistet sin yngste datter, 19 år gamle Ida Maria Vinterberg. Danske medier, deriblant Ekstra Bladet, skriver at den unge kvinnen mistet livet i en trafikkulykke nå i helga.

Det bekrefter produsent i filmselskapet, Zentropa Sisse Graum Jørgensen, i en pressemelding på vegne av familien.

De skriver at den fatale ulykken skjedde i Belgia den 4. mai, og at familien ikke kommer til å ha noen ytterligere kommentar om dødsfallet med det første.

Utsetter opptak

Ida Marie Vinterberg var sammen med sin storesøster Nanna (23) ofte å se på rød løper med sin far. Regissøren fikk de to jentene med sin ekskone, regissør Maria Walbom. Ellers har de levd relativt skjermede liv, i kontrast til faren - som har figurert i internasjonale medier på grunn av sine filmer og uttalelser.

Vinterberg er i disse dager i gang med en ny film, men filmselskapet opplyser i en pressemelding at innspillingen nå er satt på pause på grunn av tragedien.

- Thomas Vinterberg har akkurat begynt med opptak til sin nyeste film, og Zentropa tar nå hånd om filmen og skuespillerne. En planlagt offentliggjøring av filmens rolleliste blir flyttet til et seinere tidspunkt. Det vil ikke bli gjort noe opptak de kommende to ukene. Vi ber pressen respektere privatlivets fred, står det i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer