Robert De Niro og Donald Trump:

Stjerneskuespilleren i strupen på Trump: - Vil slå han i ansiktet

Robert De Niro er ikke nådig i sin dom av Donald Trump. 

- JEG VIL SLÅ HAM: Skuespilleren Robert De Niro sparer ikke på adjektivene i sin beskrivelse av Donald Trump. Video: #VoteYourFuture / CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag publiserte Washington Post en video fra 2005, som viser den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.

Trump får kritikk fra flere hold for utsagnene han kommer med, hvor han blant annet forteller at han vil ta ei jente i skrittet. Han forklarte også at han hadde forsøkt seg på en gift kvinne, underholdningsjournalist Nancy O'Dell, men at han ikke klarte å ligge med henne.

Siden avsløringene har det stormet rundt Trump, og hans egne partifeller ønsker at den rike businessmannen trekker seg fra valgløpet.

Skuespiller Robert De Niro (73), kjent fra store produksjoner som «Taxi Driver» og «Mafiabrødre», har én klar melding til presidentkandidaten.

- Nasjonal pest

US Magazine har omtalt saken. I forbindelse med «Get Out the Vote», en kampanje som skal oppfordre amerikanere til å stemme i november, har Hollywood-veteranen vært med i en reklamefilm.

Der snakker han ut mot det republikanske partiet. De Niros del ble ikke med i kampanjen, men «The Kelly File» på Fox News fikk klippet og viste det fram i helga.

73-åringen er ikke nådig i sin dom av Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer