Bigi Jackson:

Stjernesønn med sjeldent intervju

Michael Jacksons yngste sønn holder seg vanligvis helt i bakgrunnen.

KJENDISBARN: Michael Jackson etterlot seg barna Prince, Bigi og Paris da han gikk bort i 2009. Nå deler Bigi detaljer om faren. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
KJENDISBARN: Michael Jackson etterlot seg barna Prince, Bigi og Paris da han gikk bort i 2009. Nå deler Bigi detaljer om faren. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

Bigi Jackson (19), som er født som Prince Michael Jackson II og kanskje best kjent for de fleste som Blanket, var bare sju år gammel da hans verdensberømte far Michael Jackson gikk bort i 2009.

I motsetning til sine storesøsken Paris (23) og Prince (24) har Bigi holdt seg så å si helt unna rampelyset de siste tolv åra. Det er derfor ikke så rart at han nå får internasjonal oppmerksomhet i forbindelse med sin sjeldne tv-opptreden på «Good Morning Britain».

Åpner seg om faren

I all hovedsak snakket han om klimaendringer og FNs klimatoppmøte, men ifølge Page Six snakket han også for første gang om farens ettermæle - noe han gjorde omringet av farens ikoniske kostymer.

- Det er mye historie i veggene i dette huset og i dette studioet. Det var det det handlet om for ham. Det er det hver og en av oss ønsker å gjøre, å skape noe som folk kan få glede seg over, og som kan være til nytte i livet deres, fortalte han.

Intervjuet med 19-åringen ble gjort i familiens hjem i forbindelse med den årlige «Thriller Night»-Halloween-festen, hvor innsamlede penger går til Heal Los Angeles-stiftelsen.

MICHAEL JACKSON: 25. juni 2019 er det 10 år siden Michael Jackson døde. Slik var nødsamtalen. Vis mer

Surrogatmor

Bigi Jackson kom til verden i 2002 ved hjelp av en surrogat. Sammen med sine søsken vokste han opp på ranchen Neverland, med egen dyrehage, fornøyelsespark og alt et barn kan drømme om.

Selv om Bigi er den desidert minst omtalte av popikonets tre barn, fylte han spalter verden over i 2017 grunnet en overraskende navneendring.

Helt siden fødselen har 19-åringen gått under kallenavnet Blanket. For fire år siden besluttet han derimot å endre navnet sitt til Bigi.

Ifølge The Telegraph skjedde dette «på bakgrunn av årevis med mobbing». Kort tid seinere ble det også klart at Bigi vil ha en mer framtredende rolle i rampelyset utover.

FØLER SKYLD: De to mennene som beskylder Michael Jackson for å ha misbrukt dem seksuelt da de var barn i en HBO-dokumentar, blir intervjuet av Oprah Winfrey i spesialprogrammet «After Neverland». Video: HBO / CNN Vis mer

Da Michael Jackson døde 50 år gammel, var det hans mor, Katherine Jackson, som overtok omsorgsretten for alle de tre barna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer