Stjernespekket show over hele kloden

Etter seks timer forshow, var tiden inne for noen av verdens største artister til å opptre hjemmefra: The Rolling Stones, Billie Eilish og Beyoncé.

SOSIAL DISTANSERING: Rolling Stones, Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood og Charlie Watts, var noen av stjernene som opptrådte under nattas store konsert. Foto: Getty Images/Getty Images for Global Citizen /AFP
SOSIAL DISTANSERING: Rolling Stones, Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood og Charlie Watts, var noen av stjernene som opptrådte under nattas store konsert. Foto: Getty Images/Getty Images for Global Citizen /AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Fullvaksinerte: 69.33% Første dose: 78.21%

Stevie Wonder startet den to timer lange hovedkonserten, mens det hele ble avsluttet med et overraskelsesnummer der Céline Dion, Andrea Bocelli, John Legend og Lady Gaga opptrådte sammen.

«One World: Together at Home»-konserten har som formål å hylle helsepersonell og spre glede til alle som holder seg hjemme i sikkerhet.

Støttekonserten lørdag startet klokka 20 norsk tid, men den to timer lange hovedkonserten banket i gang klokka 2 natt til søndag, med de største trekkplastrene som Taylor Swift, The Rolling Stones, Billie Eilish, Elton John, Jennifer Lopez, Paul McCartney og Stevie Wonder. Det ble ledet av TV-vertene Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert.

Det seks timer lange oppvarmingsshowet inkluderte kjendiser som Jennifer Hudson, Matthew McConaughey, Luis Fonsi og Kesha som bidro på video hjemmefra, mens fotballegenden David Beckham hadde en videochat med unge utøvere.

– I disse utfordrende tidene, la oss minne oss selv på at det fremdeles er så mye godhet, håp og glede i verden, sa McConaughey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer