«Paradise Hotel» 2018:

- Stoler fløy gjennom lufta og deler av baren hadde havnet i bassenget

- Helt grusomt før finalen, sier «Paradise»-Marius.

KLART FOR FINALE: I kveld er det finale i årets «Paradise Hotel», men selve dagen for finalen bød på uante utfordringer på Mexicos vestkyst. Foto: Marie Røssland/ Dagbladet
KLART FOR FINALE: I kveld er det finale i årets «Paradise Hotel», men selve dagen for finalen bød på uante utfordringer på Mexicos vestkyst. Foto: Marie Røssland/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I nærmere tre måneder har seerne fulgt spill, intriger, krangler og festing på «Paradise Hotel», men om noen timer er det klart for den store finalen: Da kåres vinneren av den tiende sesongen av realityserien.

Den siste uka på hotellet har vært heftig preget av hvem som til slutt karrer til seg en finaleplass, og som dermed får holde den gjeve «Paradise»-kula.

Men opptakten til det siste høydepunktet har vært helt annerledes enn du tror: For det som alltid framstår som en solfylt, meksikansk idyll, var i virkeligheten noe ganske annet. Under den siste opptaksdagen var det nemlig kaotiske værforhold for de lettkledde deltakerne.

Brøt ut storm

I timene før det skulle rigges opp til den store finalen på hotellet, blåste det nemlig opp til en vill storm. Det var derfor lenge usikkert om finalen i det hele tatt kunne avholdes utendørs - eller om man ble tvunget til å flytte alt inn på «parsplitt-plassen».

Til alles hell gjorde derimot været en helomvending akkurat i tide for opptak, slik at finalen likevel kunne gjennomføres på vanlig måte.

- Finaleseremonien ble utsatt et par timer, som igjen innebar at klokka var 01.00 da vi satte i gang troskapsseremonien, forteller pressekontakt for «Paradise Hotel», Andreas Framnes i TV3 til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer