- Stolt av kjæresten min

Slik bekrefter Jan Fredrik Karlsen forholdet til Janne Formoe.

ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
ROSER FORMOE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har holdt en lav profil etter at Se og Hør i oktober skrev at de har funnet tilbake til hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent at Janne Formoe (43) har vært i et av-og-på-forhold med musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (45) - noe duoen selv har vært åpen om tidligere.

Formoe og Karlsen traff hverandre for første gang under innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004, og fant raskt tonen. I 2007 fridde Karlsen til Formoe, men fire måneder seinere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt.

I oktober skrev Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre for femte gang. Verken Formoe eller Karlsen har kommentert nyheten siden, men i et nytt Instagram-innlegg kommer sistnevnte med en hyllest til skuespilleren, og omtaler henne som «kjæresten min».

- Stolt av kjæresten min som har lansering av sin første smykkekolleksjon. Gratulerer flinke deg, skriver Karlsen.

Dagbladet har vært i kontakt med Jan Fredrik Karlsen, som opplyser at han ikke har noe å tilføye. Dagbladet har også forsøkt å få en kommentar fra Janne Formoe lørdag ettermiddag, foreløpig uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer