«The Crown»

Stopper filmingen

Skaperen av den svært populære serien «The Crown» varsler at de vil stanse filmingen etter at dronning Elizabeth døde.

POPULÆRE: Olivia Coleman og Tobias Menzies i rollene som dronning Elizabeth og prins Philip i den populære Netflix-serien The Crown. Foto: SPLASH / SplashNews.com
POPULÆRE: Olivia Coleman og Tobias Menzies i rollene som dronning Elizabeth og prins Philip i den populære Netflix-serien The Crown. Foto: SPLASH / SplashNews.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Manusforfatteren bak filmen «The Queen» og seinere den populære serien «The Crown», Peter Morgan, varsler at de stanser filmingen av sistnevnte etter dronning Elizabeths død.

- «The Crown» er et kjærlighetsbrev til henne, og jeg har ikke noe å legge til nå, bare stillhet og respekt. Jeg regner med at vi vil stanse filmingen av respekt for henne også, skriver Morgan i en e-post til Deadline etter at dronning Elizabeth døde torsdag.

Produksjonen av sjette sesong av den svært populære Netflix-serien er i gang. Serien følger dronningen lange liv.

THE CROWN: Fjerde sesong av serien om dronning Elizabeths regjeringstid har omsider kommet frem til åttitallet og forholdet mellom prins Charles og lady Diana. Video: Netflix Vis mer

Forberedt

Netflix har lenge hatt planer for hva de skal gjøre dersom den aldrende dronningen faktisk døde mens serien fortsatt var under produksjon, skriver Deadline.

En av skaperne bak serien, Stephen Daldry, varslet allerede i 2016 at de ville stanse filmingen dersom dronningen døde.

- Ingen av oss vet når det vil skje, men det vil være riktig og passende å vise respekt til dronningen. Det vil være en enkel hyllest og en markering av respekt. Hun er en global figur, og det er det vi bør gjøre. Hun er en ekstraordinær kvinne, og folk vil bli opprørte, sa Daldry den gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer