HELSA FØRST: Innspillingen av TV-serien «Keeping up with the Kardashians» settes på pause etter at Kim Kardashian (t.h.) ble ranet i Paris. Her er hun med sin mor Kris Jenner. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock
HELSA FØRST: Innspillingen av TV-serien «Keeping up with the Kardashians» settes på pause etter at Kim Kardashian (t.h.) ble ranet i Paris. Her er hun med sin mor Kris Jenner. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/ShutterstockVis mer

«Keeping up with the Kardashians»:

Stopper TV-innspillingen etter Kims overfall

- Kims helse er vårt hovedfokus akkurat nå. 

Reality-stjerna Kim Kardashian (35) fryktet for livet sitt da hun natt til mandag ble overfalt og ranet i Paris.

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet. Selv ble hun bundet fast, kneblet og plassert i et badekar.

Da de tok tak i anklene hennes, skal hun ha fryktet at gjerningsmennene ville voldta henne. Kim skal da ha begynt å skrike og bedt dem spare livet hennes fordi hun har to barn hjemme i USA.

Utsetter innspillingen av «Keeping up with the Kardashians»

Som resultat av den fryktelige hendelsen setter nå TV-kanalen innspillingen av «Keeping Up With the Kardashians» på vent.

- Kims helse er vårt hovedfokus akkurat nå. Det er ikke tatt noen avgjørelse på når produksjonen vil gå i gang igjen, sier en talsperson for E! News til BuzzFeed.com.

Det er uklart hvilken sesong av «Keeping Up With the Kardashians» som var under innspilling, men andre halvdel av sesong 12 av reality-serien vil fremdeles returnere 23. oktober, skriver nettstedet.

Ifølge Variety ble showet fornyet med tre nye år i 2015. E! News ville derimot ikke fortelle om crewet var på plass og filmet i Paris i tidsperioden overfallet skjedde.

Det er allerede blitt spekulert i om det hele bare kan ha vært et PR-stunt, noe flere har slaktet.

Livvakten gikk konkurs

Kardashians livvakt, Pascal Duvier har også havnet i søkelyset etter at det avslørt at firmaet hans gikk konkurs kun ti uker før ranet.

Gjelden i Duviers firma, ProtectSecurity, skal være på over én million euro, og ifølge nettstedet skal han skylde høye summer til flere kunder.

Firmaet har vært ansvarlig for sikkerheten til både Kim og ektemannen Kanye West (39) siden 2012, men også for en rekke andre kjendiser, som blant andre Katy Perry, Justin Timberlake og Christina Aguilera.

Livvakten var på nattklubben L'Arc sammen med Kims søstre, Kourtney (37) og Kendall (20), da de fem bevæpnede mennene brøt seg inn hos Kim.

Politiet i Paris skal ha grunn til å tro at noen nær Kardashian-familien har hatt en finger med i spillet i forbindelse med ranet, ettersom ranerne visste nøyaktig når Kim befant seg alene i leiligheten på Hotel de Pourtalés.

Duvier skal ha dukket opp på stedet kun to minutter etter at ranerne hadde forlatt hotellet.

RUMPE-KYSSER: Kjendis-plageren Vitalii Sediuks stunt ble fanget på kamera. I forbindelse med Paris Fashion Week 28. september var Kim Kardashian på vei til en restaurant. Da så Sediuk sitt snitt til å gjøre noe i protest. Video: YouTube/Ondine Azoulay via Storyful Vis mer

Fortsetter å jobbe for Kim og Kanye

Kim skal ha fortalt venner at hun ikke gir livvakten skylden for hendelsen, men onsdag ettermiddag skal Duvier ha slettet alle tegn på at han noensinne har jobbet for Kim i sosiale medier.

Ifølge TMZ skal han imidlertid ikke ha fått sparken av Kim og Kanye, og kilder hevder overfor nettstedet at han slettet bildene i sosiale medier av sikkerhetsmessige årsaker.

Livvakten har jobbet for det berømte ekteparet siden 2012, og skal ha drevet firmaet ProtectSecurity i hele 19 år.

Duvier har foreløpig ikke kommentert saken.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no