Angelina Jordan (14):

Storfavoritt til å vinne «America's Got Talent»

Dommerne bruker ord som «hypnotiserende», «superstjerne» og «spesiell» etter finaleopptredenen til den norske 14-åringen.

FIKK SKRYT: Angelina Jordan deltar i «The Champions» i USA og imponerte stort i finalen. Video: «America´s Got Talent» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Finaleopptredenen til Angelina Jordan, som fylte 14 år i januar, ble lagt ut fredag, og nordmannen viser igjen at hun har dommerne bergtatt.

Med en nytolkning av Elton Johns «Goodbye Yellow Brick Road» får hun dommer Heidi Klum, som sendte henne rett til finalen med gullknappen, til å reise seg i ekstase.

- Jeg kjenner det helt inn til skjellettet. Du er på vei til å bli en superstjerne. Melankolien du setter i Elton John-låta er fantastisk. Du er så flink og jeg er så spent på dine vegne, forteller supermodellen entusiastisk.

- Hypnotiserende

De tre andre dommerne er også langt fra immun mot Jordans talent.

- Det er ett ord som kommer til meg - hypnotiserende. Jeg blir dratt inn i stemmen din og opptredenen, og ingenting rundt meg betyr noe - det handler kun om deg, sier en beveget Howie Mandel.

Alesha Dixon kaller Jordan en «gammel sjel i en ung persons kropp», og forklarer at de alle ble fengslet av det de nettopp var vitne til. Simon Cowell mener 14-åringen tok en risiko, men at han elsket det.

- Jeg kommer til å huske denne opptredenen i åresvis. Den sangen er vel 40-50 år? Du fikk den til å høres ny, og relevant ut, sier den anerkjente talentspeideren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer