Gigi Hadid og Zayn Malik:

Straffes etter voldsanklage

Det skal ha oppstått familiedrama mellom Zayn Malik og Yolanda Hadid.

KRANGEL: Det skal ha oppstått en opphetet diskusjon mellom Yolanda Hadid og Zayn Malik. Nå benekter sistnevnte for bruk av vold. Foto: Skjermdump Instagram / Yolanda Hadid
KRANGEL: Det skal ha oppstått en opphetet diskusjon mellom Yolanda Hadid og Zayn Malik. Nå benekter sistnevnte for bruk av vold. Foto: Skjermdump Instagram / Yolanda Hadid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom de første meldingene i amerikanske medier om at det var kaos innad i Hadid-familien.

Modell Gigi Hadid (26) og «One Direction»-artist Zayn Malik (28) møttes for første gang i 2015, og har siden den gang vært i et av-og-på-forhold. I fjor høst kom dattera Khai (1) til verden.

Nå ser det imidlertid ut til at det ikke skal være så god stemning i familien, etter meldinger om en familiekrangel mellom Malik og modellens mor, Yolanda Hadid (57).

DELER: Modellen Gigi Hadid viser frem det nyoppussede hjemmet sitt på Instagram. Ikke alle er like begeistret for de noe utradisjonelle interiørvalgene hennes. Reporter: Øystein Sæthre Vis mer

Sterke anklager

Torsdag kveld norsk tid kom de første meldingene om at TMZ var sekunder unna å publisere en sak om en krangel mellom Malik og svigermora, der førstnevnte skal ha brukt fysisk vold.

Det er Yolanda Hadid selv som har påstått at 28-åringen har slått henne.

Artisten kom imidlertid tabloidnettstedet i forkjøpet, og benektet anklagene i en lengre Twitter-tråd. Kort tid seinere ga han en offentlig uttalelse om den angivelige hendelsen.

- Jeg benekter på det sterkeste å ha slått Yolanda Hadid, og av hensyn til dattera mi velger jeg å ikke kommentere ytterligere. Jeg håper Yolanda vil revurdere sine falske påstander og heller ordne opp i familieproblemene privat, uttalte han til TMZ.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

«Jeg er en privat person»

På Twitter skrev artisten blant annet at krangelen skal ha oppstått da «et familiemedlem tok seg inn i parets hjem mens kjæresten var bortreist».

«Som dere alle vet er jeg en privat person og jeg ønsker bare å lage et trygt og privat sted for dattera mi Khai å vokse opp i», var blant det han skrev.

Kort tid etter at 28-åringen uttalte seg om hendelsen, fortalte en talsperson for kjæresten hans, modell Gigi Hadid, at parets felles datter er hennes eneste fokus.

- Gigi er bare opptatt av hva som er best for Khai. Hun ber om privatliv i denne tida, uttalte talspersonen til People.

I kjølvannet av hendelsen skal det også være slutt mellom paret. Det er imidlertid ikke bekreftet av paret selv, men omtales bredt i amerikanske medier, deriblant av People, UsWeekly og Page Six - som hevder de får det bekreftet.

Aksepterer straff

Ifølge rettsdokumenter er Malik anklaget for å ta tak i Yolanda Hadid og dytte henne mot en kommode. Det skal også ha vært en konfrontasjon med en mann, som TMZ har identifisert som en sikkerhetsvakt, som også var i huset.

Malik er siktet for fire tilfeller av trakassering, skriver nyhetsbyrået AP. Han han inngått en såkalt «plea deal», der en dommer gir deg en straff uten å holde en rettssak. Han nekter å erkjenne straffskyld, men har akseptert straffen.

Han har fått 90 dager prøvetid for hvert av tilfellene, altså nesten ett år totalt. Han må blant annet gjennomføre sinnemestringskurs. Han får ikke ha kontakt med Yolanda Hadid eller sikkerhetsvakten. Prøvetiden kan oppheves om seks måneder om Malik oppfyller vilkårene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer