Kronprinsesse Mette-Marit:

Strålte i gammel favoritt

Gjenbruksprinsessen kom med samme kjole for tredje gang.

FOR TREDJE GANG: Kronprinsesse Mette-Marit tok fram en gammel klassiker fra klesskapet i anledning dagens fredsprisutdeling. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FOR TREDJE GANG: Kronprinsesse Mette-Marit tok fram en gammel klassiker fra klesskapet i anledning dagens fredsprisutdeling. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble den prestisjetunge Nobels fredspris delt ut i Oslo rådhus. Den årlige utdelingen fant sted i hovedstaden i formiddag, og en rekke personer fra det offentlige Norge og fra kongefamilien var tradisjonen tro til stede for å overvære utdelingen.

Årets nobelprisvinner er den etiopiske presidenten Abiy Ahmed, som får fredsprisen for sin innsats for å skape fred mellom Eritrea og Etiopia.

Både dronning Sonja (82), kong Harald (82), kronprins Haakon (46) og kronprinsesse Mette-Marit (46) var selvskrevne gjester under utdelingen i formiddag, og særlig sistnevnte har for vane å vise seg i flotte antrekk på fredsprisutdelingen - og årets utdeling er intet unntak.

Kronprinsessen strålte ved siden av sin kjære kronprins Haakon i en gammel kjolefavoritt hun hadde tatt fram for anledningen. Mette-Marit bar en kremhvit kjole fra favorittdesigneren Valentino - en kjole hun har brukt på fredsprisutdelingen flere år tidligere.

Kom i samme kjole

Både under utdelingen i 2009 og 2014 var kronprinsessen antrukket i den samme kjolen - så man kan utvilsomt si at Mette-Marit er opptatt av gjenbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer