Finn Wolfhard:

«Stranger Things»-stjerna (14) fikk upassende forespørsel av modell (27): - Det var sprøtt og ekkelt

14-åringen får kjenne Netflix-suksessen på kroppen.

- TA KONTAKT OM FIRE ÅR: En kvinnelig modelln ba den 14-årige «Stranger Things»-stjerna Finn Wolfhard ta kontakt når han er blitt «lovlig». Foto: Netflix
- TA KONTAKT OM FIRE ÅR: En kvinnelig modelln ba den 14-årige «Stranger Things»-stjerna Finn Wolfhard ta kontakt når han er blitt «lovlig». Foto: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Netflix-serien «Stranger Things» ble en stor suksess da den første sesongen kom ut i fjor, og seriens popularitet har ikke minket etter at sesong to nylig ble sluppet.

Seriens unge skuespillere kjenner utvilsomt på berømmelsen, og blant dem er Finn Wolfhard (14), som spiller rollen som Mike Wheeler.

Fansen er tilsynelatende blitt såpass krevende at 14-åringen har valgt å ta et oppgjør med dem i flere innlegg på Twitter.

- Hei, alle sammen! Jeg vil ikke bannlyse noen fra denne fanskaren, men hvis dere er oppriktige vil dere ikke trakassere vennene mine, eller kollegene mine. Dere vet alle hvem dere er, tvitret han torsdag.

- Hva slags voksen gjør dette?

Wolfhard, som spiller en av de mest sentrale rollene i «Stranger Things», fortsatte beskjeden sin til fansen i et nytt innlegg:

- Hvorfor jeg i det hele tatt trenger å tvitre dette, vet jeg ikke. Enhver som kaller seg en «fan» og aktivt går etter noen som rett og slett er skuespillere og gjør jobben sin, er latterlig.

Ifølge Newsweek , som har omtalt saken, er det nærliggende å tro at barnestjerna indirekte refererer til seg selv i Twitter-meldingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer